Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Kaffe Bloggen

Velkommen kaffe elsker!

a
Vi har sammensat en blog der rammer bredt, men rummer ét emne;
nemlig kaffe

Her finder du alt fra step by step guides, lækre kaffe opskrifter til tips, tricks og gode råd.

Om du er nybegynder i kaffe verdenen eller en ivrig kaffe nørd, så spiller det ingen rolle. Denne blog er til dig der i sin al simpelhed elsker kaffe og vil lære nyt eller genopdage.

God fornøjelse!

Kategorier

a

Step by step guides
&
Opskrifter

Vidste du?
a

Gode råd, tips og tricks
&
Vejledninger

Nyheder
a

Nye produkter i webshoppen
&
Kommende produkter

a

Bønnen & Bonden
&
Risteriet

SENESTE INDLÆG

God kaffe starter med kaffebønderne

Den gode kaffe i din kop starter med kaffebøndernes nænsomme og målrettede arbejde med kaffeplanterne hele året igennem. Efter plukningen sender kaffebønderne kaffen videre til efterbehandling, tørring og eksport. Og først når kaffen kommer frem til os, og skal sælges, bliver den ristet. Hver eneste trin i processen har stor...
Læs Mere

Opskrift på havregrynskugler med kaffe

Hører havregrynskugler til en af julens småkager? Eller elsker du stadig havregrynskugler lige så meget, som dengang du var barn, og drømmer om en god undskyldning for at sætte dem på bordet som voksen. Så får du en opskrift på havregrynskugler med kaffe her. For mange er havregrynskugler noget, de...
Læs Mere

Julekaffen 2022

Julen er ekstra tid til at nyde den gode kaffe Hvad var danskerne uden kaffe? Og hvad skulle vi byde både ventede og uventede gæster. Læs med her, og få inspiration til, hvordan du serverer en ekstra god julekaffe – både den slags, som kaffeelskeren vil nyde, og den som...
Læs Mere

Nye beviser for at kaffe er sundt

Kaffe er sundt – det viser endnu en videnskabelig undersøgelse Efter at have fulgt næsten 450.000 voksne, kaffedrikkende briter i mere end 12,5 år, fastslår ny videnskabelig undersøgelse, at et moderat dagligt indtag af kaffe giver ”betydelige reduktioner” i risikoen for hjerte-kar-sygdomme, hjertesvigt og slagtilfælde. Samt uregelmæssig hjerterytme, hvis du...
Læs Mere

Affogato

Affogato – den nemmeste dessert med kaffe Espressokaffe og vaniljeis. Det er de eneste to ingredienser, som skal til, når du vil forkæle dine gæster med en hurtig og velsmagende dessert – som samtidig vækker dem lidt op efter det måltid, du har serveret for dem. Få opskriften her, og...
Læs Mere

Inverted Aeropress

Inverted Aeropress – kaffebrygning på hovedet Måske har du allerede en Aeropress, og er blevet helt habil til at brygge kaffe med den. Men vidste du, at du også kan bruge Aeropress’en på hovedet? Nå, ikk’. Så læs med her, og lær, hvordan du brygger ”inverted Aeropress”, og hvorfor det...
Læs Mere

Formalingsgraden på din kaffe

Hvordan indstiller jeg min kaffekværn korrekt? Hvor groft eller fint du skal kværne dine kaffebønner, afhænger helt af, hvilken måde du brygger kaffe på. Indstillingen kaldes også kværnings- eller formalingsgraden, og hvordan du indstiller den, afhænger af, hvilken kaffekværn du har. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du...
Læs Mere

Vand er den næst vigtigste ingrediens i din kaffe

Når du tænker kaffe, er det sikkert kaffebønnerne, du fokuserer mest på. Men rent faktisk spiller den næst vigtigste ingrediens i kaffekoppen en lige så stor rolle. Det handler om det vand, vi brygger kaffen af – og det kan gøre selv de bedst kaffebønner til en udrikkelig kop kaffe....
Læs Mere

Sådan kan du omvende en kaffefornægter

Sådan kan du omvende en kaffefornægter Det er ikke alle, som elsker kaffe. Og det er da synd. Så hvordan omvender du én, der ikke bryder sig om kaffe, og overbeviser ham eller hende om den sorte driks fortræffeligheder. Vi har et par ideer, som du kan prøve her. Alle...
Læs Mere

Guide til pour over kaffe

Den grundige guide til pour over kaffe Pour over kaffe er en af de ældste måder at brygge filterkaffe på. Og en af de enkleste rent teknologisk. For tricket i at brygge en god pour over kaffe ligger nemlig i selve praktikken. Altså, hvordan du foretager brygningen af kaffen. Det...
Læs Mere

Hvad bestemmer smagen på din kaffe?

Smagen på din kaffe bestemmes af en lang række faktorer, som alle kan have fatal indflydelse på, hvordan den kop kaffe smager, som du sidder og drikker. Følg med på kaffebønnernes spændende rejse fra de bliver til, og til du drikker den kaffe, du har lavet på dem.  Smagen på...
Læs Mere

Hvordan laver du god kaffe på en kaffemaskine

Alle tænker, at de kan lave god kaffe på en kaffemaskine. Men som kaffenørd har du det sikkert lidt svært med de fleste af de maskinkaffer, som du bliver budt på. Det skyldes typisk afmålingen af kaffen – og folks forskellige syn på, hvordan god kaffe smager. Så hvordan laver...
Læs Mere

Sådan smager du dig til den bedste kaffe

Skal du finde den bedste kaffe efter din smag, er du nødt til at smage dig frem. Og har du flere kandidater til den bedste kaffe, kan du med fordel bruge samme fremgangsmåde som de professionelle kaffesmagere. Den kaldes cupping, og den kan du læse mere om her. Du behøver...
Læs Mere

Hvad er den bedste kaffe opbevaring?

Skal du bevare den gode smag i dine ristede kaffebønner, skal du opbevare dem rigtigt. For kaffen er meget følsom over for lys, fugtighed og luft – og så tager den nemt smag af stærktlugtende ting, fordi bønnerne er porøse. Læs med her, og få svar på, hvordan du bedst...
Læs Mere

Det rigtige vand til kaffe

Går du virkelig op i at brygge en god kop kaffe, skal du også huske at tage højde for vandkvaliteten, der hvor du bor. For er der alt for meget kalk og andre mineraler i vandet, får du nemt en tyndere kop kaffe. Læs med her, og find ud af,...
Læs Mere

Kaffeost

Finnerne er vilde med kaffeost. Det er en friskost, som de kommer i den varme kaffe i stedet for mælk eller fløde. Det giver nogle flotte hvide mønstre i kaffen, mens osten smelter, og giver mere smag af fløde end af ost. Få opskriften på kaffeost her, og prøv det!...
Læs Mere

Hvad er der med os skandinaver og kaffe?

I toppen af listen over verdens mest kaffedrikkende nationer har de fire nordiske lande længe kæmpet om at ligge øverst. For netop her i det høje, kolde nord er kaffe en indgroet tradition, om end traditionerne er vidt forskellige i hvert af de fire lande. Læs med, og hør om...
Læs Mere

Verden kunne ikke fungere uden kaffe

Kaffe er den næstmest handlede råvare i verden – kun overgået af råolie. Og kaffen har været den direkte årsag til adskillige opfindelser, som de fleste bruger hver dag – og her taler vi ikke om kaffemaskiner. Ja, selv i rummet kan vi ikke undvære friskbrygget kaffe. Læs med, og...
Læs Mere

Kan du lave cappuccino uden en espressomaskine?

Drømmer du om at lave cappuccino derhjemme? Men synes, det er en lidt dyr investering at fare ud at købe en espressomaskine, bare for at kunne lave en cappuccino en gang imellem? Så læs med her, og find ud af, hvordan du laver cappuccino uden en espressomaskine. Cappuccino – ahh!...
Læs Mere

Hvorfor bliver kaffen bitter?

Bitter kaffe er ikke nogen god oplevelse – selvom nogen rent faktisk tror, at det er sådan kaffe skal smage. Men selv en god kaffe kan blive bitter, hvis du er uheldig. Nu skal du høre, hvordan du undgår det. Der findes kun en slags kaffe, som er værre end...
Læs Mere
1 2 3