Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Erhverv

Bæredygtighed, passion og høj kvalitet

En kaffeløsning som er tilpasset til jeres behov!

Har du en café, kontor, restaurant, hotel eller lign. og kunne tænke dig god specialty kaffe eller måske endda din helt egen kaffe? Så er det os du skal tale med – Vi forsyner mange Danske og Europæiske Engros, Retail, HoReCa og B2B virksomheder med Have A Coffee’s specialty kaffe. Både i bulk og som private label løsninger med egne labels og unik branding. Ydermere tilbyder vi alle former for kaffe og espresso-maskinløsninger, både salg, leje og leasing samt service.

Kaffe er en velkendt drik hos de fleste forretninger og vi mener, at uanset hvem man er, bør man servere god kvalitetskaffe uanset hvem der er i huset. Derfor tilbyder vi kaffe der er tilpasset lige netop jeres behov, uanset om i selv brygger kaffen, ønsker en kaffemaskine leveret eller blot et par poser leveret direkte til døren – hver måned. Vi ved, at der er rigtig mange holdninger til, hvad god kaffe er. Hos Have a Coffee er vi dog ikke i tvivl om, at du har et godt udgangspunkt, når du vælger kaffe fra os. Vi sælger kun det ypperste og benytter kun egne lokale risterier.

Nedenfor kan du vælge den løsning der passer til netop jeres virksomhed.

Giv os et kald!
Kontakt Janus på +45 20604544 – [email protected]

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre med den helt rette løsning.

Vælg den løsning der passer til jeres virksomhed

Kaffebønner
Hjemmekontor
Kaffemaskiner
Abonnement

Vi er med jer hele vejen

Et samarbejde er ikke bare et samarbejde

Vi tror på at et solidt, tæt samarbejde udgør det bedste for både os selv, men også vores samarbejdspartnere. Ved at fastholde et tæt samarbejde med med vores samarbejdspartner kender vi ikke kun til dennes behov, men vi kan også hele tilpasse produktet eller ydelsen så vi altid får det bedste ud af samarbejdet, så vores samarbejdspartner altid får den bedste kaffe oplevelse med os.

Kvalitetskontrolleringer, ugentlige målinger, stikprøver og udvikling af nye produkter – er bare nogle af de områder du kan altid kan forvente af os og vores arbejde. Vi går 100% op i hvad vi laver og vi går langt for at sikre at kvaliteten og smagene aldrig skuffer.

Vores mål er at levere meget mere end bare de bedste brasilianske kaffebønner, det drejer sig lige så meget om for os, at sørge for at den kaffe vi leverer til dig som kunde, er dyrket og høstet med respekt for naturen, plantagen og medarbejderne i marken. At den bliver solgt videre på en måde så den lille mikro-plantage og bonden, som leverer Cup of Excellence kaffe, kan få sin forretning til at løbe rundt og vi kan få lov til at nyde hans kaffe kunst, da man skal huske på det er meget små og eksklusive partier af kaffe de leverer og ikke industrielle mængder. Ofte får vi kun 100-200 kg hjem af en enkelt bonde.

Vi sætter en dyd i at respektere de små producenter- og kaffe fællesskaber i Brasilien, som giver os muligheden for at opleve deres velsmagende kaffe med spændende smagsnoter.

Giv os et kald!

Kontakt Janus på +45 20604544
[email protected]

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre med den helt rette løsning.