Mobile menu 😉 No hot coffee here.

Follow Us

Copyright 2014-2018 Have A Coffee ApS All Rights Reserved

Kaffe Ninjaerne fra Aabenraa

Have A Coffee er en eksklusiv kaffeklub, webshop og butik som blev stiftet i 2014 og lanceret i 2015. Vi sælger kun det ypperste inden for brasiliansk kaffe og eksklusivt kaffe relateret tilbehør. 

JANUS ØSTERGAARD FISCHER
JANUS ØSTERGAARD FISCHER

Kaffe Ninja (Salg & Marketing)

Favorit Kaffe; Lungo, Americano & Espresso Macchiato

MARK BECH FRIES
MARK BECH FRIES

Kaffe Ninja (Operations)

Favorit kaffe: Ristretto, Espresso Tonic & Cold Brew kaffe.

BETTY
BETTY

Kaffe Ninja (Formaler)

Favorit Kaffe: Elsker alle former for hele bønner

Tak fordi du interesserer dig for hvem vi, Have A Coffee, egentlig er.

Vi står for:

  • 100% ren Arabica
  • Single-Estate (Fra samme bonde)
  • Single-lots (Fra samme mark)
  • Direct-Trade (Vi køber alt vores kaffe direkte fra kaffe bonden, som dermed tjener mere pr. solgt kg. end via Fairtrade eller Kooperativerne)
  • Vi fører udelukkende BIO kaffe (Dyrket uden brug af pesticider og sprøjtemidler)
  • Udelukkende fra specielt udvalgte Mikro-plantager (Årets høst er max 300-1500 kg)
  • Ristet in-house af vores eget Have A Coffee team i eget risteri
  • Specialty & Cup of Excellence klassificeret kaffe, dvs. over 80+ point på den officielle brasilianske SCA/COE kaffe skala. (Alt under 80 point må ikke kaldes Specialty kaffe / Cup of Excellence og sælges eks. i supermarkeder under marketings begreber som; Luksus kaffe, Gourmet Kaffe osv.)
  • Personligt besøgt alle vores +250 kaffebønder ude på deres plantager, før, under og efter høsten, dvs. kontrolleret oprindelse
  • Hele bønner og formalede bønner (hvis du ikke vælger hele bønner), max 48 timer før afsendelse fra vores lager og hjem til dig.

Vores mål er at levere meget mere end bare de bedste brasilianske kaffebønner i verden, det drejer sig lige så meget om for os, at sørge for at den kaffe vi leverer til dig som kunde, er dyrket og høstet med respekt for naturen, plantagen, medarbejderne i marken. At den bliver solgt videre på en måde så den lille mikro-plantage og bonden, som leverer Cup of Excellence kaffe, kan få sin forretning til at løbe rundt og vi kan få lov til at nyde hans kaffe kunst, da man skal huske på det er meget små og eksklusive partier af kaffe de leverer og ikke industrielle mængder. Ofte får vi kun 100-200 kg hjem af en enkelt bonde.

Vi sætter en dyd i at respektere de små producenter- og kaffe fællesskaber i Brasilien, fordi uden dem ville vi alle kun sidde med trist supermarkeds kaffe i en flot indpakning, uden noter af chokolade, citrus, honning eller andet godt.

Vi har eget kontor, lager og risteri i Rio de Janeiro, Brasilien og faktisk også en lille hyggelig cafe oppe i bjergene, som hedder Coletivo Café. Det brasilianske team udgøres af bl.a. vores Grand-Roast-Master, to Coffee-Hunters og et administrativt team til at styre hele logistikken m.m. I Danmark har vi lager, risteri og produktion i vores showroom & coffeelab på gågaden i Aabenraa og også administrations kontor i Aabenraa.

Er der andet du vil vide? Så send os en e-mail og spørg løs 🙂 Ellers er vi basalt set for kaffeelskere, hvad danske mikro-øl-bryggerier er for det humle glade danske folk, en oplevelse ud over det sædvanlige – Hver måned og lige til døren!

Nu er det vist tid til at Have a Coffee!

Med venlig hilsen

Janus Østergaard Fischer & Mark Bech Fries

Butik, Coffeelab & Showroom

1 Nov. 2017 åbnede vi vores første ‘Coffeelab & Showroom’, i hjertet af Aabenraa på gågaden. 

Vi er i butikken hver fredag og lørdag, hvor man kan komme forbi og nørde lidt kaffe sammen med os.
Man naturligvis også købe vores Cup of Excellence og Speciality kaffe, afhente månedens kaffe hvis man har valgt afhentning i butikken eller se nogen af alle vores fede og eksklusive kaffe produkter, kaffemaskiner, kopper, barista udstyr og meget mere.

Butikkens åbningstider er hver Fredag 16.00 – 17.30 og Lørdag 10.00 – 12.00 (Følg vores Facebook side, hvor du kan se specielle åbningstider, til eks. lang lørdag, late night arrangementer m.m.) Vi glæder os til at se dig og har altid frisk kaffe på kanden.