Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Om Os

Have A Coffee er et dansk/brasiliansk kaffekoncept og Kaffebar & Risteri. Vi har egne kaffebarer og risterier på lokationer i Danmark, Tyskland, Italien og Brasilien – Vi har også en kaffeklub med kaffeabonnementer, en stor webshop og en specialbutikker, hvor vi har caféer og risterier. Have A Coffee blev lanceret i 2015 og har over årene ekspanderet og udvidet med bl.a. fysiske lokationer og kaffebarer & risterier rundt omkring i europa.

Vi sælger kun det ypperste inden for specialty kaffe og eksklusivt kaffe relateret tilbehør fra eks. Rocket, Hario, Fellow, Sage, notNeutral, Chemex, Joe Frex, Bialetti, Motta, Barista & Co. og mange flere. Vi er eksklusiv distributør i Danmark for bl.a. Sukí Te og Mount Caramel.

Headquarter Team
Janus Østergaard Fischer
Janus Østergaard Fischer
Salg & Marketing

Favorit Kaffe; Lungo, Americano & Espresso Macchiato

Mark Bech Fries
MARK BECH FRIES
Operations

Favorit kaffe: Espresso, Americano & Cold Brew kaffe.

BETTY
Kaffe Ninja (Formaler)

Favorit Kaffe: Elsker alle former for hele bønner

Aabenraa – Kaffebar & Risteri

Tak fordi du interesserer dig for hvem vi, Have A Coffee, egentlig er.

Vi står for:

  • 100% ren Arabica fra Brasilien
  • Single-Origin (Fra et og samme område) // Single-Estate (Fra samme bonde/farm) // Single-Lot (Fra samme mark)
  • Direct-Trade (Vi køber alt vores kaffe direkte fra kaffe bonden, som dermed tjener mere pr. solgt kg. end via Fairtrade eller Kooperativerne)
  • Vi fører udelukkende Bio kaffe (Dyrket uden brug af pesticider og sprøjtemidler)
  • Vi er UTZ, Rainforrest Alliance og Økologisk certificeret som virksomhed
  • Udelukkende fra specielt udvalgte Nano- og Mikro-plantager (Årets høst er max 300-1500 sække)
  • Ristet in-house af vores eget Have A Coffee team i egne risterier i Danmark
  • Specialty & Cup of Excellence klassificeret kaffe, dvs. over 80+ point på den officielle brasilianske SCA/COE kaffe skala. 
  • Personligt besøgt alle vores +350 kaffebønder ude på deres plantager, før, under og efter høsten, dvs. kontrolleret oprindelse
  • Hele bønner og formalede bønner (hvis du ikke vælger hele bønner), max 48 timer før afsendelse fra vores lager og hjem til dig.

Vores mål er at levere meget mere end bare de bedste brasilianske kaffebønner, det drejer sig lige så meget om for os, at sørge for at den kaffe vi leverer til dig som kunde, er dyrket og høstet med respekt for naturen, plantagen og medarbejderne i marken. At den bliver solgt videre på en måde så den lille mikro-plantage og bonden, som leverer Cup of Excellence kaffe, kan få sin forretning til at løbe rundt og vi kan få lov til at nyde hans kaffe kunst, da man skal huske på det er meget små og eksklusive partier af kaffe de leverer og ikke industrielle mængder. Ofte får vi kun 100-200 kg hjem af en enkelt bonde.

Vi sætter en dyd i at respektere de små producenter- og kaffe fællesskaber i Brasilien, som giver os umligheden for at opleve deres velsmagende kaffe med spændende smagsnoter.

Vi har eget kontor, lager og risteri i Vende Nova do Imigrante, Brasilien og faktisk også en lille hyggelig cafe oppe i bjergene, som hedder Coletivo Café. Det brasilianske team udgøres af bl.a. vores Grand-Roast-Master, to Coffee-Hunters og et administrativt team til at styre hele logistikken m.m. I Danmark har vi kaffebarer, lager, risterier og produktion i Aabenraa og også administrations kontor i Aabenraa.

Er der andet du vil vide? Så send os en e-mail og spørg løs 🙂 Ellers er vi basalt set for kaffeelskere, hvad danske mikro-øl-bryggerier er for det humle glade danske folk, en oplevelse ud over det sædvanlige – Hver måned og lige til døren!

Nu er det vist tid til at Have a Coffee!

Med venlig hilsen

Janus Ø. Fischer & Mark de Wessel Fries

Have A Coffee Web & Erhverv ApS
Tøndervej 1 B
6200 Aabenraa
CVR. Nr.: DK41882735

Butik, Coffeelab & Showroom

 

31 sept. 2019 åbnede vi vores første ‘Kaffebar & Risteri’, i hjertet af Aabenraa. 

Kaffebaren i Danmark har åben Mandag-Fredag 09.00-17.30 og Lørdag- 10.00-14.30, hvor man kan komme forbi og nørde lidt kaffe sammen med vores dygtige baristaer.
Man naturligvis også købe vores Cup of Excellence og Speciality kaffe, afhente månedens kaffe hvis man har valgt afhentning i butikken eller se nogen af alle vores fede og eksklusive kaffe produkter, kaffemaskiner, kopper, barista udstyr og meget mere. 
(Følg vores Facebook side, hvor du kan se specielle åbningstider, til eks. lang lørdag, late night arrangementer m.m.)