Mobile menu 😉 No hot coffee here.

Follow Us

Copyright 2014-2018 Have A Coffee ApS All Rights Reserved

Om Os

Have A Coffee er et dansk/brasiliansk kaffekoncept og Kaffebar & Risteri – Vi har også en kaffeklub med kaffeabonnementer, en stor webshop og en specialbutik, hvor vi har café og risteri. Have A Coffee blev lanceret i 2015 og har over årene ekspanderet og udvidet med bl.a. fysiske lokationer og kaffebarer & risterier.

Vi sælger kun det ypperste inden for specialty kaffe og eksklusivt kaffe relateret tilbehør fra eks. Rocket, Hario, Fellow, Sage notNeutral, Chemex, Joe Frex, Bialetti, Motta, Barista & Co. og mange flere. Vi er eksklusiv distributør i Danmark for bl.a. Minor Figures, Sukí Te og Mount Caramel.

Headquarter Team
JANUS ØSTERGAARD FISCHER
JANUS ØSTERGAARD FISCHER

Salg & Marketing

Favorit Kaffe; Lungo, Americano & Espresso Macchiato

MARK BECH FRIES
MARK BECH FRIES

Operations

Favorit kaffe: Espresso, Americano & Cold Brew kaffe.

BETTY
BETTY

Kaffe Ninja (Formaler)

Favorit Kaffe: Elsker alle former for hele bønner

Aabenraa – Kaffebar & Risteri

Tak fordi du interesserer dig for hvem vi, Have A Coffee, egentlig er.

Vi stĂĽr for:

  • 100% ren Arabica fra Brasilien
  • Single-Origin (Fra et og samme omrĂĽde) // Single-Estate (Fra samme bonde/farm) // Single-Lot (Fra samme mark)
  • Direct-Trade (Vi køber alt vores kaffe direkte fra kaffe bonden, som dermed tjener mere pr. solgt kg. end via Fairtrade eller Kooperativerne)
  • Vi fører udelukkende Bio kaffe (Dyrket uden brug af pesticider og sprøjtemidler)
  • Udelukkende fra specielt udvalgte Nano- og Mikro-plantager (Årets høst er max 300-1500 sĂŚkke)
  • Ristet in-house af vores eget Have A Coffee team i egne risterier i Danmark
  • Specialty & Cup of Excellence klassificeret kaffe, dvs. over 80+ point pĂĽ den officielle brasilianske SCA/COE kaffe skala. 
  • Personligt besøgt alle vores +250 kaffebønder ude pĂĽ deres plantager, før, under og efter høsten, dvs. kontrolleret oprindelse
  • Hele bønner og formalede bønner (hvis du ikke vĂŚlger hele bønner), max 48 timer før afsendelse fra vores lager og hjem til dig.

Vores mül er at levere meget mere end bare de bedste brasilianske kaffebønner, det drejer sig lige sü meget om for os, at sørge for at den kaffe vi leverer til dig som kunde, er dyrket og høstet med respekt for naturen, plantagen og medarbejderne i marken. At den bliver solgt videre pü en müde sü den lille mikro-plantage og bonden, som leverer Cup of Excellence kaffe, kan fü sin forretning til at løbe rundt og vi kan fü lov til at nyde hans kaffe kunst, da man skal huske pü det er meget smü og eksklusive partier af kaffe de leverer og ikke industrielle mÌngder. Ofte für vi kun 100-200 kg hjem af en enkelt bonde.

Vi sĂŚtter en dyd i at respektere de smĂĽ producenter- og kaffe fĂŚllesskaber i Brasilien, som giver os umligheden for at opleve deres velsmagende kaffe med spĂŚndende smagsnoter.

Vi har eget kontor, lager og risteri i Rio de Janeiro, Brasilien og faktisk ogsü en lille hyggelig cafe oppe i bjergene, som hedder Coletivo CafÊ. Det brasilianske team udgøres af bl.a. vores Grand-Roast-Master, to Coffee-Hunters og et administrativt team til at styre hele logistikken m.m. I Danmark har vi kaffebarer, lager, risterier og produktion i Aabenraa og ogsü administrations kontor i Aabenraa.

Er der andet du vil vide? SĂĽ send os en e-mail og spørg løs 🙂 Ellers er vi basalt set for kaffeelskere, hvad danske mikro-øl-bryggerier er for det humle glade danske folk, en oplevelse ud over det sĂŚdvanlige – Hver mĂĽned og lige til døren!

Nu er det vist tid til at Have a Coffee!

Med venlig hilsen

Janus Ø. Fischer & Mark B. Fries

Butik, Coffeelab & Showroom

31 sept. 2019 åbnede vi vores første ‘Kaffebar & Risteri’, i hjertet af Aabenraa. 

Kaffebaren har åben Mandag-Fredag 07.30-17.30 og Lørdag- 10.00-14.30, hvor man kan komme forbi og nørde lidt kaffe sammen med os.
Man naturligvis også købe vores Cup of Excellence og Speciality kaffe, afhente månedens kaffe hvis man har valgt afhentning i butikken eller se nogen af alle vores fede og eksklusive kaffe produkter, kaffemaskiner, kopper, barista udstyr og meget mere.

(Følg vores Facebook side, hvor du kan se specielle åbningstider, til eks. lang lørdag, late night arrangementer m.m.) 


Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found