Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Bliv Medlem?

MÅNEDENS KAFFE ER FRA

Bela Vista, Alexandre Emerich, Serra do Caparaó – Alto Jequitibá, M.G, Brasilien

88

SCA POINT

Bliv medlem af Danmarks mest eksklusive kaffeklub og få en ny unik kaffe leveret lige til døren, hver måned.

DE 4 TRIN

SÅ LEVERER VI DIN PERFEKTE KOP KAFFE – HVER MÅNED.

1: Research – Vi udvælger de bedste kaffe plantager.

Det hele begynder i hjertet hos de hundredvis af dedikerede landmænd, som omhyggeligt holder øje med kaffe kvaliteten. Vores unikke partnerskab med +320 små producenter/mikro- og nano plantager fra fjerntliggende regioner i Brasilien. er baseret på tillid, loyalitet og frem for alt fair handel i form af direct-trade. Vi er altid på udkig efter kvalitet, bæredygtighed, og “low impact procedures”.

2: Udvalg – Nøglen er at vide hvor din kaffe kommer fra.

Hver eneste kaffe er resultatet af en unik sammensætning af klima, beliggenhed, kaffe variant og procedurer. Vi inviterer dig derfor til at udforske en uendelighed af kombinationer, som ligger bag hvert enkelt kaffe du drikker. Du får fuldt indblik i hvem bonden er, hvor kaffeplantagen er lokaliseret, hvordan der dyrkes, hvordan den er sået, høstet og ristet o.m.m. med vores informationsseddel som følger med månedens kaffe, hver måned.

3: Ristning – Dedikeret og passioneret til at finde den perfekte ristning, hver gang.

Ristning af små partier giver os mulighed for at udforske nuancerne i den enkelte bønne. Vi rister aldrig mere end 10-20 kg. ad gangen. Kun meget erfarne kafferistere kender den perfekte recept, som resulterer i en velbalanceret og smagfuld kaffe. Vores kaffe rister vi i eget risteri, I Aabenraa, Danmark, lige i rette tid, til at sende hjem til dig,  På den måde kan du opleve frisk kaffe på det højeste niveau, som er tilpasset den enkelte bønne/sort.

4: Levering – Altid så friskt som muligt.

Vores abonnenter modtager hver måned den kaffe de har valgt og har man valgt ‘månedens kaffe’ som abonnement, er det en ny unikt månedlig udvalgt specialty kaffe. Altid fra en anden plantage eller en anden region. Vi leverer også information, eksklusive opskrifter og tips fra baristaer i hele verden. Vi mener at der er en reel værdi i hver enkelt kop kaffe. Som sagt, vi elsker kaffe og vil meget gerne dele denne lidenskab med dig. Vi garanterer dig for en oplevelse ud over det sædvanlige og samtidigt er du med til direkte at støtte op omkring de små passionerede kaffebønder i brasilien.