Mobile menu 😉 No hot coffee here.

Follow Us

Copyright 2014-2018 Have A Coffee ApS All Rights Reserved

Bliv Medlem?
MÅNEDENS KAFFE ER FRA

SĂ­tio Volta Do Macaco, Rio Clara Luna, CaparaĂł, E.S., Brasilien

SCA POINT

Bliv medlem af Danmarks mest eksklusive kaffeklub og fÄ en ny unik kaffe leveret lige til dÞren, hver mÄned.

OPDAG DE FORSKELLIGE SMAGSVARIANTER, FRA SJÆLDNE OG ORIGINALE UDVÆLGELSER, AF 100% ARABICA KAFFE

DE 4 TRIN

SÅ LEVERER VI DIN PERFEKTE KOP KAFFE - HVER MÅNED.

1: Research – Vi udvælger de bedste kaffe plantager.

Det hele begynder i hjertet hos de hundredvis af dedikerede landmænd, som omhyggeligt holder øje med kaffe kvaliteten. Vores unikke partnerskab med +250 små producenter/mikro- og nano plantager fra fjerntliggende regioner i Brasilien. er baseret på tillid, loyalitet og frem for alt fair handel i form af direct-trade. Vi er altid på udkig efter kvalitet, bæredygtighed, og “low impact procedures”.

2: Udvalg – NĂžglen er at vide hvor din kaffe kommer fra.

Hver eneste kaffe er resultatet af en unik sammensÊtning af klima, beliggenhed, kaffe variant og procedurer. Vi inviterer dig derfor til at udforske en uendelighed af kombinationer, som ligger bag hvert enkelt kaffe du drikker. Du fÄr fuldt indblik i hvem bonden er, hvor kaffeplantagen er lokaliseret, hvordan der dyrkes, hvordan den er sÄet, hÞstet og ristet o.m.m. med vores informationsseddel som fÞlger med mÄnedens kaffe, hver mÄned.

3: Ristning – Dedikeret og passioneret til at finde den perfekte ristning, hver gang.

Ristning af små partier giver os mulighed for at udforske nuancerne i den enkelte bønne. Vi rister aldrig mere end 10-20 kg. ad gangen. Kun meget erfarne kafferistere kender den perfekte recept, som resulterer i en velbalanceret og smagfuld kaffe. Vores kaffe rister vi i eget risteri, I Aabenraa, Danmark, lige i rette tid, til at sende hjem til dig,  På den måde kan du opleve frisk kaffe på det højeste niveau, som er tilpasset den enkelte bønne/sort.

4: Levering – Altid så friskt som muligt.

Vores abonnenter modtager hver måned den kaffe de har valgt og har man valgt ‘månedens kaffe’ som abonnement, er det en ny unikt månedlig udvalgt specialty kaffe. Altid fra en anden plantage eller en anden region. Vi leverer også information, eksklusive opskrifter og tips fra baristaer i hele verden. Vi mener at der er en reel værdi i hver enkelt kop kaffe. Som sagt, vi elsker kaffe og vil meget gerne dele denne lidenskab med dig. Vi garanterer dig for en oplevelse ud over det sædvanlige og samtidigt er du med til direkte at støtte op omkring de små passionerede kaffebønder i brasilien.

VÆLG DIT ABONNEMENT & BLIV MEDLEM NU