Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Kaffe Bloggen

Velkommen kaffe elsker!

a
Vi har sammensat en blog der rammer bredt, men rummer ét emne;
nemlig kaffe

Her finder du alt fra step by step guides, lækre kaffe opskrifter til tips, tricks og gode råd.

Om du er nybegynder i kaffe verdenen eller en ivrig kaffe nørd, så spiller det ingen rolle. Denne blog er til dig der i sin al simpelhed elsker kaffe og vil lære nyt eller genopdage.

God fornøjelse!

Kategorier

a

Step by step guides
&
Opskrifter

Vidste du?
a

Gode råd, tips og tricks
&
Vejledninger

Nyheder
a

Nye produkter i webshoppen
&
Kommende produkter

a

Bønnen & Bonden
&
Risteriet

SENESTE INDLÆG

Pour Over – Helt Enkelt

Pour Over – Helt Enkelt

Hvad er Pour-Over og hvorfor er det så hipt? “Pour Over” kommer af den engelske sætning “boiling water poured over ground coffee”. Kogende vand hældt over formalet kaffe. Så den danske oversættelse burde i sin enkelthed være Hæld-Over. Pour-Over lyder i den sammenhæng lidt mere lækkert 😉 Pour-Over kaffe har...
Læs Mere
Majkaffen 2019 – Simone og João da Silva Neto

Majkaffen 2019 – Simone og João da Silva Neto

Simone og João da Silva Neto Månedens kaffe er fra plantagen Jardins das Oliveiras, som rent ud sagt er et kaffe-paradis. Det ligger midt i delstatsparken Serra do Brigadeiro, midt i en sprudlende natur, med en gennemsnitshøjde på 1250 meter mellem toppe og bjerge i Araponga-MG kommunen. Ejerne af plantagen...
Læs Mere
Espresso Tonic – Slip boblerne løs!

Espresso Tonic – Slip boblerne løs!

Lad os slå det fast en gang for alle, tonic er ikke kun til gin længere... Prøv en boblende espresso tonic og du vil tænke "Koffein....boblende, yummiiii... Det er på tide, du og jeg mødtes." Og ganske rigtigt, vi taler om tonicvand, den nyeste ingrediens til at dukke op i...
Læs Mere
Black Jack Kaffe Cocktail

Black Jack Kaffe Cocktail

Black Jack Kaffe Cocktail Ingredienser: 2 cl. Kirsebær brandy/Kirsebær snaps 2 cl. Cognac el. Brandy 1 kop kold kaffe - Hvis du vil være sikker på at få kaffe lige til døren, så se mere her 1 tsk. sukker.   Opskrift: Det hele hældes op i et glas og røres rundt. Blandingen hældes...
Læs Mere
Dark Moon – Med Have A Coffee Cold Brew

Dark Moon – Med Have A Coffee Cold Brew

Når ulvene hyler mod månen, så skal der nydes en Dark Moon - Med Have A Coffee Cold Brew 🙂 Sådan tilbereder du ulvenes favorit. Dark Moon Ingredienser: 5 cl. Have A Coffee Cold Brew 1½ cl. Kaffelikør (Eks. Kahlua) 1½ cl. Spiced / mørk rom (evt. Captain Morgan) 3...
Læs Mere
Espresso Nocciola Goloso

Espresso Nocciola Goloso

Er du klar på en Espresso Nocciola Goloso? En lille frækkert af en espresso med nødde-sirup og flødeskum. Ingredienser: 3 cl. espressso ( du finder en god mørkristet kaffe til den lige her) 1 cl. Nøddesirup  Flødeskum Evt. 2 hasselnødder   Opskrift: Hæld sirup op i espressoen og top den med flødeskum. Ønsker...
Læs Mere
Black Magic Coffee

Black Magic Coffee

Black Magic Coffee - Fra Have A Coffee En lækker fyldig og forførende mørk kaffe 🙂 Ingredienser: 30 cl. mørk frisk varm kaffe. 1-2 cl. Kakaolikør (eller mørk chokolade der omrøres til det er smeltet) 1/4 teskefuld hasselnøddesirup 1-2 cl. mørk rom (eller hvad man nu lyster 🙂 ) 1/2...
Læs Mere
Bicerin – Kaffe & Chokolade drik – namme nam

Bicerin – Kaffe & Chokolade drik – namme nam

Ingredienser - Lille kande med rigtig god smeltet "drikke" chokolade (Vi anbefaler Lindt aller Charbonnel & Walker chokolade, det er dyrt men absolut det værd) - Stærk espresso (dobbelt) - Sukker (til at smage den til med) - Fløde (38%) Sådan gør du: 1: Start med at lave en lille...
Læs Mere
Le French Press! Eller bare en Bodumkande

Le French Press! Eller bare en Bodumkande

Ingredienser til en Le French Press! Eller bare til en Bodumkande. 45g god kaffe (medium malet) 500ml vand - (Koges til ca. 92 gr.) Opskrift Trin # 1: Fjern toppen af pressen. Hæld kogende vand i glasset og slyng det rundt for at fjerne evt. kafferester. Og hæld ud igen. Tilføj kaffe og...
Læs Mere
Aeropress

Aeropress

Aeropress Ingredienser: 21 gr. god kaffe (Det har vi masser af her) 300 ml vand Medium / groft malet Vandet koges til ca. 92 gr. Sådan gør du: Trin 1: Sæt Aeropressen på hovedet og placer gummistemplet i 3 og et halvt, og skyl filterpapiret med kogende vand for at...
Læs Mere
Chaifé Kaffe

Chaifé Kaffe

Ingredienser til Chaifé Kaffe: 50 ml filtreret kaffe 20 ml Chai ( Krydret the ) 30 ml mandarin el.appelsin sirup Danskvand Sådan gør du: Fyld et highballglas med masser af is og citronskiver , fyld alle ingredienserne i glasset og slut af med danskvand til at blødgøre smagen. Mangler du...
Læs Mere
Chemex – en skønhed indenfor kaffebryggere

Chemex – en skønhed indenfor kaffebryggere

Ingredienser 1 Chemex 1 stk. filter (kompatibel med størrelsen af kanden) 30 gram medium formalet kaffe og 300 ml vand ved 90 gr. Tilberedning Trin 1: Filtret sættes og skylles med kogende/ varmt vand vand for at rense for urenheder og varme Chemexen op. Vandet smides efterfølgende ud. Trin 2: Sæt filtret i...
Læs Mere
Filterkaffe

Filterkaffe

Filtreret kaffe gennem papir/filter er måske den mest traditionelle måde at brygge for brasilianerne.
Læs Mere