Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

Majkaffen 2019 – Simone og João da Silva Neto

Simone og João da Silva Neto

Månedens kaffe er fra plantagen Jardins das Oliveiras, som rent ud sagt er et kaffe-paradis.

Det ligger midt i delstatsparken Serra do Brigadeiro, midt i en sprudlende natur, med en gennemsnitshøjde på 1250 meter mellem toppe og bjerge i Araponga-MG kommunen.

Ejerne af plantagen er Simone og João da Silva Neto (på billedet), de er mikro-producenter med deres ca. 70.000 kaffeplanter og går kun efter at producere høj kvalitet, så produktet (kaffen) i koppen tilfredsstiller selv den mest krævende kaffeelsker. Som en belønning for deres indsats og dedikationen i de sidste 7 år, så er din kaffe den her måned, blandt de allerbedste i Brasilien. På hylden står 33 awards for kvalitet og bæredygtighed og hele 9 pokaler for 1. pladser i de store konkurrencer, bl.a. årets kaffe i Brasilien i 2014.

Kaffens kvalitet begynder med valget af det sted, hvor afgrøden vil blive dyrket, et omhyggeligt valg af kimplanter, ekstrem daglig pleje i forhold til håndtering af markerne, selektiv høst af buskene, behandling og opbevaring efter høsten – Der er mange parametre til forskel fra ’alm. kaffe’. De anvender ikke pesticider i produktionen, fordi de vil bevare og tage vare om miljøet, deres vandressourcer, medarbejderne og familiens sundhed. Vandet der bruges ved vasken af kaffebær genanvendes til vanding af afgrøden, så man kan minimere spild af naturens ressourcer.

I dag er gården certificeret af Certa Minas, og de er i færd med certificering ved SAT, som er Brasiliens pendant til det danske ØKO-mærke. Parallelt med dyrkning af kaffen, har de køb et sekundært hus, hvor de har bygget en lille Bed and Breakfast og en lille restaurant. I 2019 begyndte de ydermere også at lave honning (til stor gavn for kaffeblomsterne) og i fremtiden har de ønsker om at komme i gang med at lave propolis.