Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Kaffe

Hos Have A Coffee elsker vi god kaffe. Vi sælger kun det bedste inden for brasiliansk kaffe og forsøger at have så meget økologisk kaffe som muligt i vores sortiment. Læs også om de forskellige slags kaffeabonnement, hvor du får leveret en ny slags specialkaffe hver måned. 

Som noget nyt tilbyder vi også kaffekapsler i høj kvalitet samt vores egen cold brew kaffe.

Kaffe fra over 200 brasilianske bønder

Vores kaffe er 100 procent ren arabica og kommer fra single lots (samme mark). Vi handler kun direkte med kaffebønderne, som betyder, at bonden tjener mere per kilo, og vi har personligt besøgt de mere end 200 kaffebønder på deres plantager for at kontrollere kaffens oprindelse. 

Eksklusiv kaffe fra de bedste brasilianske kaffebønner Kaffen kommer udelukkende fra udvalgte mikro-plantager, der har en årlig høst på mellem 400-1200 kilo. Ud over at levere de bedste brasilianske kaffebønner går vi også højt op i, at kaffen er dyrket og høstet med respekt for naturen.

Cup of Excellence

Have A Coffee er Danmarks eneste leverandør af Cup of Excellence, som er en prestigefyldt kaffe konkurrence og prisuddeling for specialkaffe. Med vores kaffeabonnement får du en ny Cup of Excellence kaffe ind af døren hver måned, og du kan både vælge mellem formalet kaffe eller hele bønner, hvis du selv vil male kaffen.

Er du ikke sikker på, om du vil være medlem af vores kaffeklub, er det også muligt at prøve tre forskellige slags Cup of Excellence kaffe for 199 kroner. I prøvepakken sender vi dig også historien om den enkelte kaffe. I vores kaffekalender kan du læse mere om de mange typer kaffe, da vi hver måned skriver om en ny kvalitetskaffe fra vores store sortiment.

Kontakt os for mere information

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om vores kaffe eller kaffeklub. Vi deler gerne vores passion for god kaffe med dig, og du kan altid regne med, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.