Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Kaffekapsler

Lækre kaffe- og espresso kapsler

Med vores Have A Coffee kaffekapsler kan du vælge mellem tre fantastiske blends under navnet Café dos Amigos. Med kaffekapsler kan du hurtigt få en velsmagende og kraftig kop kaffe eller espresso.

Det der kendetegner vores kaffekapsler er, at kaffen er direct-trade fra mikro-plantager i Brasilien. Kaffen er derfor nøje udvalgt og kommer fra en af verdens mest eftertragtede kafferegioner.

Abonnement på kaffekapsler

Med Café dos Amigos får du kvalitetskaffe på kapsel. Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementer på kaffekapsler. Se også vores andre typer kaffe abonnement

Kaffekapsler med eksklusiv specialkaffe fra Have A Coffee

Kaffekapsler fra Have A Coffee

Bønnerne kommer fra Capixaba Mountains og Caparaó Park i Brasilien. De tre specielle blends hedder Charlotte, Malhado og Pepe og er opkaldt efter tre herreløse hunde, som er blevet vores firbenede venner i Brasilien. De har inspireret os til de nye kaffe- og espresso kapsler.

Kaffekapsler til forskellig smag

Med Charlotte blandingen får du kaffekapsler med en blød, delikat og frugtagtig smag. Den har et hint af blomster og er for dem, der ønsker subtile nuancer i deres kaffe.

Malhado er til gengæld en rund og fyldig kaffe, der har en utrolig sødme helt uden bitterhed. Den har noter af mandel og en let afsluttende sødme, og fungerer fantastisk som en dag-til-dag kaffe.

For dem der ønsker kaffe med en mere intens smag, anbefaler vi Pepe, der er mørkristet og fyldt med mystik. Kaffekapslerne har noter af krydderier, kakao og mandler og er både fyldig og kraftig. Pepe er især for dem, der sætter pris på en stærk espresso.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til vores kaffe- og espresso kapsler eller til andre af vores kvalitets-produkter, er du altid velkommen til at ringe på tlf.: 71 99 19 72 eller skrive til [email protected] Vi elsker kaffe og vil gerne dele vores passion med dig.