Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Cold Brew

Med Have A Coffee’s egen Cold Brew får du en fantastisk og anderledes kaffeoplevelse. Cold brew kaffe er kold brygget kaffe, der er brygget over 12-24 timer med specielt udstyr. Vores Cold Brew er lavet på Cup of Excellence kaffe og er suveræn til iskaffe, madlavning og meget mere.

Fra 79 kroner om måneden kan du få et kaffeabonnement på Cold Brew. Kaffen bliver brygget 24-48 timer inden forsendelse, så den altid er friskbrygget. Se også opskriften på Dark Moon med Have A Coffee Cold Brew.

Cold brew er sød og fløjlsblød

Sød og fløjlsblød Cold Brew fra Have A Coffee

Cold brew er groft formalet kaffe, som er brygget på koldt vand kildevand og derefter dobbelt filtreret og flasket. Kaffen smager sødere og uden den bitre smag, da syren i kaffen er nedsat med 65-70 procent. Den lange bryggetid, og det at kaffen ikke bliver udsat for varmt vand eller høje temperaturer, giver en markant anderledes kaffesmag.

Det er nærmest en fløjlsblød kaffe, som er oplagt til en varm sommerdag eller til folk, der ikke bryder sig om den beske kaffesmag. Kaffen har også et højere koffeinindhold end almindelig kaffe på grund af blandingsforholdet mellem vand og kaffe.

Vores første Cold Brew

Til vores første Cold Brew har vi brugt Cup of Excellence bønner fra Roberto Altoé (87 point), Rød og Gul Catuai Arabica variant. Kaffen bliver produceret af Roberto og Ines Altoé, der har farmen Caxixe Quente. Vi sørger for at få det bedste frem i kaffen ved at medium slow-riste den.

Have A Coffee’s Cold Brew er:

  • Frugtagtig, klar og har noter af appelsin og honning.
  • Den er brygget på kildevand og tappet på håndlavede italienske retro-glas.
  • Kaffen er naturligvis 100 procent fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. 

Håndplukket kaffe

Hos Have A Coffee går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og ligesom med al vores kaffe er kaffen til Cold Brew håndplukket og manuelt vasket. Læs også om vores andre typer kaffeabonnement, som giver dig unik specialkaffe leveret lige til døren.