Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

HYDRA-101 Vandfilter – Kompatibelt vandfilter til Sage Espresso & Kaffemaskiner – Spar 37%

kr. 88,95kr. 848,95

Spar masser af penge og brug et kompatibelt vandfilter til din Sage Espressomaskine – Hydra’s kompatible vandfiltre passer til din Sage Espressomaskine og gør det samme som det originale filter.

Beskrivelse

HYDRA-101 Vandfilter – Kompatibelt vandfilter til Sage Espresso & Kaffemaskiner – Spar 37%

Spar 35% hver gang ifht. de vejl. priser på Sage filtre – Hydra er et certificeret 100% BPA fri, Fødevare godkendt, CE vandfilter. Et Hydra vandfilter er et godt kompatibelt alternativ til Sage Claris vandfilter BES008. Det er ikke et original filter.

Træt af at bestille vandfiltre igen og igen? Så lav et abonnement på dem og spar yderligere 5% (Totalt 41%) – Så sparer du endnu flere penge og så husker vi det for dig – du vælger selv hvor ofte du vil have det tilsendt og hvor mange filtre du ønsker. Klik her og bestil, så sender vi dit/dine første vandfilter allerede i dag.

Kommer i pakker á 1 stk. fra HYDRA

For bedre kaffe – brug ET HYDRA vandfilter

Et vand/kulfilter fjerner urenheder, der påvirker lugten og smagen i vandet. Filteret skal skiftes minimum hver 2 måned, som du angiver på datoskiven på filterholderen. Så vil du opnå en endnu bedre kaffe, så husk et vandfilter.

Hvad er det bedste vand til kaffe?

En ting, der ofte bliver overset, når det kommer til at gøre en virkelig god kop kaffe er den ting, der synes at være den mest oplagte: vandet! Enhver barista vil fortælle dig, at kvaliteten af dit vand vil være nøglen i smagen af den kaffe, du laver. Nogle bruger derfor også kildevand til at brygge deres kaffe på.

Brug af dårligt smagende vand? Forvent at få dårlig smag i kaffen. Postevand, som nogle steder ikke smager godt er en almindelig årsag til at ødelægge, hvad der kunne være en ellers velsmagende kop kaffe. Også det vand, du bruger, afhængigt af hvad der er i det mineral-mæssigt, kan virkelig påvirke det udstyr, du bruger til at brygge din kaffe. Alt for mange mineraler i vandet har længe været kendt for at påvirke alle forskellige slags kaffe gear, som du sikkert har oplevet selv, hvis du har brugt det til at brygge kaffe eller te. Det forkerte vand kan ødelægge dit udstyr.

Så derfor, husk at skifte dit vandfilter / kulfilter i tide.

Og står du og skal bruge en ny Sage Espressomaskine, så finder du vores udvalg her.

Dette vandfilter passer til

 • Sage / Breville espressomaskiner
 • Sage the Oracle  (BES/SES990 – Modeller fra årgang 2017 og frem)
 • Sage the Oracle Touch (BES/SES980)
 • Sage the Barista Touch (BES/SES880)
 • Sage the Barista Express™ Impress (BES/SES876)
 • Sage the Barista Express (BES/SES875 – Serienummer 1752 og nyere)
 • Sage the Barista Pro (BES/SES878)
 • Sage Duo Temp pro
 • Sage Bambino
 • Sage Bambino Plus
 • Sage Dual Boiler

OBS! Hydra vandfiltre passer ikke til Sage Precision Brewer serien

Producent: HYDRA

Et filter holder i ca. 1-3 måneder (afhængigt af vandkvaliteten), vi anbefaler at du udskifter det hver måned for at være sikker.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 10 × 12,5 × 5,5 cm
Vælg Antal

1 Stk, 2 Stk, 4 Stk, 6 Stk, 10 Stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HYDRA-101 Vandfilter – Kompatibelt vandfilter til Sage Espresso & Kaffemaskiner – Spar 37%”

Du kunne også være interesseret i...