Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

T-Sage SEC 250 Rensetabletter til alle Espressomaskiner

kr. 197,50

Pakke med 8stk rensetabletter til SAGE espressomaskiner. Designet til at fjerne kaffe olier og rester. Velegnet til brug med Barista Express, Barista Touch, Barista Pro, Oracle Touch, BES870UK, Dual Boiler BES920UK og Oracle BES980UK.

82 på lager

Varenummer (SKU): 48160119 Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

T-Sage SEC 250 Rensetabletter til alle Espressomaskiner

SAGE Rensetabletter pakke med 8 stk. rensetabletter til alle Sage Espressomaskiner. Designet til at fjerne kaffe olier og kafferester. Velegnet til brug til eks. Barista Express, Barista Touch, Barista Pro, Oracle Touch, BES870UK, Dual Boiler BES920UK og Oracle BES980UK.

Det er vigtigt at du tager vare på din kaffe, da selv kvalitetskaffe kan komme til at smage dårligt, såfremt du ikke gør din kaffemaskine ordentligt rent. Udover at forlænge levetiden markant ( vi snakker mange år…), så får du også en helt anden smagsoplevelse ud af det. Kaffe, såfremt du ikke ved det, indeholder ca. 10% fedtstoffer og selvom de fleste forsvinder under ristningen af kaffen, så er der stadig noget tilbage som aflejrer sig i din maskine og de belægninger vil hurtigt give en bismag  på en nylavet/brygget kop kaffe. Derfor er det vigtig, at alle beholdere og hele maskinen rengøres, både indvendigt og udvendigt.

Det anbefales derfor at du vedligeholder din espressomaskine jævnligt, for at forlænge levetiden. Sørg altid for at bruge originalt tilbehør, så er du sikker på at blandingsforholdet i renseproduktet er korrekt og de indvendige dele af din maskiner dermed ikke tager skade. Så er du sikker på kvaliteten er i orden og så risikerer du heller ikke bøvl med din garanti. Og vil du være ekstra god ved din kaffemaskine, så brug dansk kildevand til at brygge din elskede kaffe med, det indeholder meget mindre kalk og det giver også en fremragende smag, meget mere blid og rund end hvis du blot tapper det fra vandhanen.

Hvis du bruger vand fra hanen, så gør dig selv den tjeneste at installere et SAGE kalkfilter i din maskine, det fjerner så godt som alt kalk og koster meget lidt i forhold til hvad en tilkalket maskine kan koste i reparation. SAGE kalkfilter til Barista og Oracle kan du købe her og til alle deres andre maskiner her.

Hvis du står og skal have ny espressomaskine finder du vores udvalg af bl.a. SAGE Espressomaskiner her

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Størrelse 6 × 11,3 × 1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “T-Sage SEC 250 Rensetabletter til alle Espressomaskiner”

Du kunne også være interesseret i...