Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

JURA Claris BLUE+ (Plus) – 3 stk. pakning – 24231-202203

kr. 344,00

JURA Claris BLUE+ (Plus) – 3 stk. pakning – 24231-202203

58 på lager

Varenummer (SKU): 24231-202203 Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

JURA Claris BLUE+ (Plus) – 3 stk. pakning – 24231-202203

Kaffe indeholder 98% vand. Så jo bedre vandkvalitet, jo renere og bedre bliver aromaen i din kaffe. CLARIS filteret filtrerer vandet og bibeholder samtidig gode ingredienser til gavn for en perfekt kop kaffe.

Filteret forhindrer også, at slanger og samlestykker kalker til og i værste fald blokeres.
Men CLARIS tilbyder endnu mere: ud over at forhindre forkalkning, filtrerer det også mange andre skadelige stoffer for at få en optimal smag og aroma ud af kaffen.

CLARIS Blue+ virker ud fra up-flow princip og filtrerer altid den nøjagtige mængde vand til den enkelte kop.
Takket være den banebrydende teknologi, er filteret fremstillet til at kunne bruges i alt slags vand verden over. Granulatet i filteret sørger altid for at kalken i vandet filtreres til det mest optimale niveau (selv når vandets hårdhed er lav) og reducerer samtidig skadelige stoffer mere effektivt end nogensinde før. Mineraler og fluorider der er afgørende for vandets smag får stadig lov til at udvikle sig. Den optimale stabilisering af kalk og effektiv filtrering af skadelige stoffer resulterer altid i en optimal vandkvalitet og dertil den perfekte smag af god kaffe.

Ved korrekt brug af CLARIS filter kan du helt undgå at skulle afkalke din maskine. Dette gør din maskine lettere at bruge og sparer dig samtidig for kostbar tid. Rene slanger og varmeelementer og vandpumper uden kalkophobninger forlænger levetiden på din espressomaskine og bevarer dens værdi.

Kun originale CLARIS filtre er tilpasset præcist til brug i JURA’s fuldautomatiske espressomaskiner. Sørg derfor for at kigge efter JURA’s kvalitetsstempel når du køber dine filtre.

Se flere udvalg på rensemidler Her

Yderligere information

Vægt 0,8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JURA Claris BLUE+ (Plus) – 3 stk. pakning – 24231-202203”