Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

MYWEIGH BARISTA SCALE – Barista vægt med timer

kr. 339,15

3 på lager

Varenummer (SKU): MYW001 Kategorier: , Tags: , Producent:

Beskrivelse

MYWEIGH BARISTA SCALE – Barista vægt med timer – med Barista’er i tankerne.

 

Den tåler vand og fungerer godt i det hårde våde miljø omkring en espressomaskine. Et godt støttende barista værktøj, der hjælper med at veje og vise tid med præcision; At kende den nøjagtige mængde kaffe, hældetiden og mængden af ​​vand, der går i din bryg, giver dig mulighed for at ramme det samme sted hver gang.

My Weigh Barista-skalaen er bygget til at modstå et travlt arbejdsmiljø. I det usandsynlige scenario, hvor vægten holder op med at virke efter at være våd, skal du blot give vægten en rystetur for at sikre, at vandet strømmer gennem de specielt designede vanddræn. Disse afløb dirigerer vand væk fra de elektriske komponenter.

Vægten er bygget som vandafvisende, som betyder, at vægten er afviser vand på fronten og i displayet, men ikke at den er vandtæt på sigt. Hvis den bliver våd, vil den fortsætte med at fungere og du kan bagefter ryste den og tørre den af uden at den bliver skadet, men den skal tørres af da komponenter som skruer m.m. i bunden ellers vil ruste.

Timer Operation

Denne Barista vægt har en praktisk timing tæller. Placer blot det objekt, du vejer på platformen, tryk på timer-knappen og timeren begynder. Når du har fjernet objektet, stopper timeren automatisk, mens du læser dine aflæsninger på skærmen, indtil du slår timeren til  igen.

Programmerbar Auto-Off Feature

Hvis du nogensinde har oplevet at din vægt slukker for dig midt i vigtige målinger, vil du indse, hvilken en velsignelse denne funktion er. Du kan programmere Barista-skalaen til at slukke automatisk eller for at fortsætte, indtil du slukker for dig selv.

Baggrundsbelysning

Denne vægt har et baggrundsbelyst display, der hjælper dig med at se dine vægtlæsninger, selv i svag belysning.

Rustfrit stålplatform

Denne kompakte digitale vægt har en slidstærk rustfrit stålplade der gør rengøring til en leg. I modsætning til guld eller sølv, ridser rustfrit stål ikke let og holder sig længere tid pæng

Tare/Nulstillings Feature

Tara-knappen på forsiden af ​​denne digitale vægt kan trykkes for at “Nulle” vægten som ligger på vægten. Du kan derefter tilføje mere vægt, og displayet viser kun vægten af ​​det element, du tilføjer. Dette er nyttigt til eks. når du laver pour-over eller vægt/timer din Espresso.

Nem kalibrering

For at sikre, at du stadig får de bedste vægtlæsninger fra Barista-vægten, hjælper det med at kalibrere den det fra tid til anden. Denne præcisionsbalance har instruktioner til at kalibrere din vægt let.

Beskyttelsesdæksel

Barista-vægten har et beskyttelsesdæksel, der hjælper med at sikre, at du ikke ved et uheld ridser op på platformen eller overbelaster skalaen, når den ikke bruges. Og når du bruger vægten, kan dækslet vendes om og bruges som en flot udvidelsesbakke til at tælle og veje dine ting.

 

Platform:

  • Størrelse vægtområde: 10cm x 12cm
  • Størrelse vægten: 15cm x 15cm x 3cm
  • Afvejnings muligheder: g, oz, lb, lb: oz, pc’er

Kapacitet og opløsning:

  • Gram 3000.0 g med 0,1 gram præcision