Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Dafi – Grå Luna 3.3l vandkande + 2 Unimax filtre

kr. 139,00

8 på lager

Varenummer (SKU): POZ02040 Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Dafi Luna er en universal kande til filtrering af ledningsvand. Filtret fjerner klor og dets derivater såvel som andre stoffer, der forstyrrer lugten og smagen af ​​ledningsvand, og desinfiserer det samtidig ikke, hvilket gør det fremragende til drikke, brygning og madlavning. Det er en fantastisk erstatning for flaskevand – spar penge og beskyt miljøet!

Produkt beskrivelse

Kanden er lavet af holdbar plast – ingen bekymringer om at bryde den. Materialet er 100% sikkert, fri for skadelig Bisphenol A og godkendt til kontakt med vand. Den samlede kapacitet på 3,3 liter giver dig mulighed for at filtrere 1,5 liter vand ad gangen.

  Låg Låget beskytter vand mod støv og har en glidepåfyldningsåbninger, der giver dig mulighed for påfyldning af vand bekvemt uden at fjerne låg. Kandeomslaget er også udstyret med en manuel indikator, som du kan indstille dagen i den måned, hvor filteret blev installeret. Du vil ikke glemme at skifte filter efter 30 dage.

  Fordele Unimax-filterets effektivitet er op til 150 – 200 liter vand (afhængigt af vandkvalitet). Dette er en enorm økonomisk besparelse sammenlignet med at købe engangsflasker. Derudover behøver du ikke medbringe tunge vandpakker, og selve kanden optager meget mindre plads end et par flasker. Derudover forhindrer filtreret vand aflejringer i at samle sig på varmeelementerne i husholdningsudstyr. Sidst men ikke mindst, ved at reducere brugen af ​​engangsflasker er du mere miljøvenlig!

  Unimax-filter Filterkapaciteten er 150 – 200 liter vand eller en måneds brug. Filtret indeholder aktivt kul, der fjerner klor og dets derivater, samt andre stoffer, der forstyrrer smag og lugt fra ledningsvand. Det indeholder også en ionbytterharpiks, der fjerner tungmetaller (dvs. bly eller kobber), mens vandets hårdhed reduceres.

Dafi-filteret passer også til Brita Maxtra, Real Quality og Tarrington House kanner.

Filtreringstrin:

1. Det øverste filterdæksel fælder mekaniske urenheder. Korrekt designet sikrer det korrekt cirkulation af vand, der gennemgår filtrering.

2. Filternettet fastholder suspensionen eller sedimentet i vandet, f.eks. skum, fedt.

3. ionbytterharpiksen fjerner nogle tungmetaller fra vandet, gør det muligt at fange forbindelser, der er ansvarlige for kedelskalaen. Som et resultat blødgøres vandet, og der vises intet uklar sediment i teen.

4. Aktivt kul reducerer klor og organiske forbindelser, der findes i ledningsvand. Det fjerner ubehagelige lugte og forbedrer også smagen.

5. Det nedre låg med en mikroporøs struktur udfører igen mekanisk filtrering, hvilket sikrer den højeste renhed af vand.

 

Højde 28 cm

Yderligere information

Vægt 1 kg