Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Chemex Kaffebrygger med træhals til 3, 6, 8 og 10 kopper

DKK 329,00DKK 498,00

Chemex Kaffebrygger til pour over med træhals til 3, 6, 8 og 10  kopper.

Ryd
Varenummer (SKU): Chemex Kategori: Tags: , Producent:

Beskrivelse

Når kaffebrygning og udseende skal gå op i en højere enhed er en Chemex det helt rigtige valg.

Brug Chemexs egne filtre eller de økologisk genanvendelige stof filtre fra CoffeeSock (3-koppers / 6-10 Koppers). Chemex karaflen oplever en kraftig renæssance. Glaskolben blev udviklet den emigrerede tyske ingeniør Peter Schlumbohm i 1939. I dag kan man også beundre den på New York Museum of Modern Art (MoMa). For os er Chemex karaflen en overbevisende enkel og smuk måde at lave god kaffe på. Kaffen bliver klar og aromatisk med de pre-formede filtre.

Kaffebryggeren Chemex er unik på alle måder.

Filter kaffe af uforlignelige klarhed og det enestående design sikrer ikke uden grund Chemex en
særskilt kategori i vores tilberedningsmetoder. Karaflen er fremstillet i et stykke af varmebestandigt borosilikatglas. Grebet som er i form af en træmuffe giver en virkelig nem håndtering. Med en Chemex brygger du kaffe som i den konventionelle filtermaskine, men serveret direkte fra kanden.

Både i køkkenet og på morgenbordet er en Chemex et sikkert blikfang. Funktionalitet og design er kombineret i en praktisk og elegant kaffebrygger, som beriger hver husstand. Passende tilbehør i det karakteristiske Chemex design, såsom kopper, glas, låg og kedel kan tilføres hvis man vil fuldføre ensemblet. Rigtig god fornøjelse

Hvad gør kaffe fra Chemex speciel?

Chemex har sammen med den innovative karaffel en helt ny type filterpapir. Det anvendte papir er 20-30% tykkere end konventionelle filtre og har en særdeles fin porer struktur. På denne måde bliver flere olier og mikro partikler holdt tilbage i filtret under brygningen.
Resultatet er en meget klar, aromatisk kaffe, som typisk fremhæver den naturlige sødme af kaffen. Chemex lader kvalitetskaffe fremkalde deres fulde bouquet og er ideel til kaffedrikkere der foretrækker en floral og fin aromatisk kaffe en med masser af stærk krop.

Alsidighed

Ejere af en Chemex skal på ingen måde begrænses til kaffebrygning. Selvfølgelig er den meget holdbare glaskaraffel er også velegnet til brygning af god te. Det særlige glas tager næsten ingen bismag. Den kan også bruges til Ice Brew om sommeren. Her tages omkring halvdelen af vandmængden og tilsættes som is i kanden og den normale mængde kaffe med det resterende vand bruges til resten af brygget. Kaffen drypper på isen og køler straks.

Resultatet er en særlig mild, aromatisk kaffe, som på en varm sommerdag giver for forfriskende, koffeinrig nydelse.

  • Husk at hælde vandet over kaffen i cirkulære bevægelser.

 

Yderligere information

Vægt 0.499 kg
Størrelse 7.6 × 7.6 × 21 cm
Vælg størrelse

3 kopper, 6 kopper, 8 kopper, 10 kopper

Du kunne også være interesseret i...