Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bialetti Alpina Moka Express – 3 koppers espressokande

DKK 229,00

Bialetti Moka Express 3 kops model bruges til at brygge 3 kopper espresso ad gangen.

2 på lager

Varenummer (SKU): 0002762/NP Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Bialetti Alpina Moka Express – 3 koppers espressokande

Alpina fra Bialetti er en ekstraordinær moka-brygger i limited edition udgave, som er inspireret af de traditionelle hatte fra det italienske Alpina korps.

Moka Express fra Bialetti

er den mest klassiske model fremstillet af Bialetti, verdens førende producent af kaffemaskiner. Dette er kaffekanden, der gjorde den italienske producent berømt i 1930’erne. Hidtil er det den mest populære moka-model i verden, da der indtil videre er produceret mere end 200 millioner kander. Bialetti Moka Express 3 kops model bruges til at brygge 3 kopper espresso ad gangen.

Den samlede kapacitet er 150 ml.

For at forberede ægte italiensk espresso behøver du bare denne kaffekande, god kaffe og et par minutter!

• Design:

Denne støbte aluminium kaffekande imponerer med dens kvalitet. Den klassiske krop, uændret i årtier, vil være et originalt element i hvert køkken. Knap og håndtag er lavet af sort plast og giver en komfortabel håndtering og betjening, når din kaffe er klar. Produceret i Italien.

• Brug:

Bialetti Moka Express er egnet til gas- eller el-komfurer. Sæt produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for rækkevidde af varme. Vask din kaffekande med hånden, uden vaskemidler. Ikke opvaskemaskine egnet.  Hvis du vælger kaffemaskinens størrelse, skal du huske på, at hver gang du skal forberede den mængde kaffe, der er angivet af fabrikanten.

• Hvordan virker moka?

Kaffemaskinen består af en topforseglet tank, et filter og en bundtank. Sæt malet kaffebønner i filteret, hæld vand i bunden af ​​tanken under sikkerhedsventil niveauet og tilslut alle elementer. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Det varme vand flytter sig til den øverste tank, der strømmer gennem bønnerne.

Din lækre og aromatiske espresso er klar!

Og skal du have en lækker Espresso til, så finder du den lige her 

Yderligere information

Vægt 1 kg