Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Acaia New Pearl Kaffevægt – Hvid – AP007

kr. 1.695,00

1 på lager

Varenummer (SKU): AP009-1 Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Acaia New Pearl Kaffevægt – Hvid – AP007

Acaia New Pearl (2021) er en professionel vægt designet specielt til pour-over brygningsmetoder. Perfekt til kaffeprofessionelle, caféer og hjemmebaristaer. Pearl overvåger vægt og tid under kaffebrygningen og tilbyder Bluetooth-forbindelse. Blandt dens nye funktioner er der også flow-hastighedsovervågning, bedre reaktionsevne, optimeret sollys-læsbarhed, nye tilstande, forbedret batteri og USB-C-forbindelse. Pitch Black-versionen har en sort ramme

Produkt beskrivelse:

Design

Bag det enkle og overskuelige design af vores produkter ligger vores opmærksomhed på detaljer og kvalitet. Vi håndbygger og kalibrerer hvert stykke af dem, så de holder. Takket være de rigtige dimensioner (160 mm x 160 mm x 32 mm), er vægten perfekt til alle pour-over bryggemetoder samt til afvejning af portafiltre.

Funktioner:

Tid, vægt, vandgennemstrømning – disse kan overvåges på samme tid. Det mest unikke er helt klart vandgennemstrømningshastigheden, som gør dig i stand til at øve dig i at hælde og opnå mere konsistens. Desuden er reaktionsevnen blevet forbedret, og den maksimale kapacitet er øget til 2000g, vist i intervaller på 0,1g.

  • Bluetooth-forbindelse – Acaia leverer en app (iOS og Android), der giver mere funktionalitet. Du kan vise parametrene i realtid og bruge brygguiden.
  • 5 tilstande – brygningstilstande designet til forskellige kaffebrygningsbehov. Tilstandene er kun vejning, dobbelt display. Hæld over Auto Start, Portafilter og Beverage.
  • Genopladelig USB-C strømforsyning – En grønnere alternativ strømkilde. Holder op til 40 timer. Med en praktisk batteriindikator.
  • Forbedret læsbarhed i sollys – en optimeret skærmlysstyrke for at give bedre synlighed.
  • USB-C kabel
  • Varmebestandig pude
  • Model Nr. AP007

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 16 × 16 × 3,2 cm