Ingredienser

– Lille kande med rigtig god smeltet “drikke” chokolade (Vi anbefaler Lindt aller Charbonnel & Walker chokolade, det er dyrt men absolut det værd)
– Stærk espresso (dobbelt)
– Sukker (til at smage den til med)
– Fløde (38%)

Sådan gør du:

1: Start med at lave en lille kande med rigtig god drikke-chokolade og hold den varm mens du laver en espresso (eller en dobbelt).
2: Pisk 1 dl. fløde
2: Hæld espresso i glasset (minimum 1/3 af glasset skal være kaffe) og smag til med sukker (ikke for meget så den bliver for sød)
3: Tilføj 1/3 chokolade som hældes i langs kanten af glasset, aldrig i midten.
4: Tilføj den piskede fløde og top den af med lidt chokolade eller nødde drys.

Nyd din Bicerin, den er perfekt til det kolde vejr i norden og når du serverer den for dine gæster vil de tænke MUMS, fordi det er ikke noget man normalt serverer på disse breddegrader 🙂

FIND DIN EGEN FAVORITKAFFE HER