Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Anbefal os


Inviter dine kaffetørstige venner til Have A Coffee, så giver vi alle der melder sig ind den første måned helt gratis (220g kaffe inkl. gratis fragt), dvs. de betaler Kr. 0,- .

Det bedste af det hele er at; for hver af dine venner som tilmelder sig, der får du Kr. 69,- (max kr. 345,- i alt pr. måned) i rabat på dit abonnement, som så fratrækkes prisen på din næste måneds kaffe.

Eksempler:

#1 Du har henvist en ven og han/hun er blevet medlem med 220g kaffe abonnement, som du også selv har. Så betaler du kun for fragten af din næste måneds kaffe (Kr. 69 – Kr. 69 = Kr. 0,- ) Med mindre du afhenter i butikken, så er den helt og aldeles gratis

#2 Du har henvist 3 venner og de er alle blevet medlem med 220g kaffe abonnement, men du har et 440g abonnement. Så betaler du intet for din næste måneds kaffe (Kr. 207 – Kr. 119 = Kr. 0,- ) og de overskydende kr. 88, dem godskriver vi på din konto automatisk, så de fratrækkes næste måneds kaffe igen.

Hvis du får hele 5 venner med hver måned, så får du kr. 345,- godskrevet til din konto og det som du ikke bruger bliver godskrevet til næste måneds kaffe igen osv. 🙂

Invitere dine venner enten via Facebook, Twitter eller E-mail og få dem med i kaffeklubben, livet er også for kort til dårlig kaffe, også for dem.

[automatewoo_referrals_page]

God fornøjelse 🙂

Med venlig hilsen

Janus & Mark