Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

How to make the best coffee at home: – James Hoffmann – 2023

kr. 299,00

5 på lager

Beskrivelse

How to make the best coffee at home: – James Hoffmann – 2023

Verdens (måske) førende kaffeekspert og bedst sælgende forfatter til The World Atlas of Coffee viser dig i hans nyeste bog, hvordan du laver kaffe på baristaniveau derhjemme.

Vi forventer alle at kunne købe en fremragende kop kaffe fra de mange geniale kaffebarer. Men hvad med den kaffe, vi laver derhjemme? Burde det ikke være lige så godt?

James Hoffmann er iværksætter og det store internationale navn inden for kaffe, der kombinerer viden på guru-niveau med en vidunderlig evne til at formidle det. James driver Square Mile Coffee, ligesom han skaber ekstremt informative og populære anmeldelser af kaffe og udstyr til sine YouTube- og Instagram-kanaler.

I sin seneste bog demonstrerer han alt, hvad du behøver at vide for at lave konsekvent fremragende kaffe derhjemme, herunder: hvilket udstyr er værd at købe, og hvad der ikke er; hvordan man formaler kaffe; det grundlæggende i brygning til alt større udstyr (cafetier, aeropress, komfur osv.); forstå kaffedrikke, fra cortado til latte; den perfekte espresso; og tag det til næste niveau.

Endnu en must-have bog for enhver kaffeelsker.

Specifikationer:

Sprog: Engelsk
Antal sider: 224
Udgave: 1st udgave

Yderligere information

Vægt 1 kg