Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Hario V60-02 Metal dripper med silikone base – Sort

kr. 319,00

3 på lager

Varenummer (SKU): VDM-02-MB Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Hario V60-02 Metal dripper med silikone base – Sort

Vil du i gang med alternative metoder til kaffe-brygning, men ved ikke, hvad du skal vælge? Så er en Hario V-60 Dripper lige noget for dig! Denne japanske gadget giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din kaffe på en enkel og effektiv måde. Filter-metoden er meget sjov og giver mulighed for at eksperimentere med din kaffe.

Overrask dine venner med kaffe som er rig på smag og aroma. Hario V60-02 giver mulighed for engangsbrygning af 300 – 500 ml kaffe, hvilket er nok til et stort krus eller to mindre portioner. Derudover er den kendetegnet ved et godt niveau af varmebevaring, så du mister mindre varme i vandet under brygningen. Dens koniske form og specielle riller på indersiden af ​​dripperen giver en fremragende vandstrøm. Foden er lavet af silikone, hvilket øger sikkerheden når du sætter den over glas og andre ting der ikke skal ridses, som eks. dit alu to-go krus.

Oversættelsen af ​​Hario er “Kongen af ​​glas”, som perfekt afspejler virksomhedens resultater. Mærket blev grundlagt i 1921 og lige siden har de produceret produkter af højeste kvalitet, fremstillet af glas, keramik og metal. Produktionsprocessen finder sted i Japan sammen med den bedste miljømæssige bæredygtighed.

Producent: Hario

Farve: Mat sort

Størrelse: Højde 9 cm – Ø 12 cm.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg