Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Fellow Tally Pro Precision Vægt – Sort

kr. 1.600,00

2 på lager

Varenummer (SKU): D1300PROS-US Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Fellow Tally Pro Precision Vægt – Sort

Da Fellow satte sig for at designe den ultimative kaffevægt, tog de ikke små foranstaltninger og vi syntes de er lykkedes med et brag af en vægt! En vægt den højeste nøjagtighed, en unik Brew Assist-tilstand og en forbløffende klar OLED-skærm, guider Tally Pro dig til den perfekte brygning, hver gang.

Du skal blot vælge dit kaffe-til-vand-forhold og Brew Assist holder dig på sporet gennem hele processen, fra den første dråbe til den sidste hvirvel. Tally Pros to ekstra tilstande tilbyder komplet alsidighed: Timer-tilstand med et bryggende stopur og vægt i gram og vægttilstand med præcis måling i fire forskellige enheder.

Ultra-responsiv og præcis til en tiendedel af et gram, Tally Pro giver dig mulighed for ubesværet at eksperimentere og tage din pour-over til de professionelle ligaer. Bygget af førsteklasses Studio Edition-materialer – en reflekterende glasbase og mærkeligt tilfredsstillende metalkontaktpunkter – for at fuldende din Fellow-brygbar med stil.

De 3 tilstande/Modes, som du kan vælge

Brew Assist Mode: Den første af sin slags funktion. Brew Assist Mode giver øjeblikkelige forholdsberegninger og holder dig på sporet gennem hele pouring-processen, så du kan godt lægge lommeregneren væk.

Timer Mode: For erfarne bryggere viser Timer Mode en side-by-side timer og vægt i gram, så du kan perfektionere din opskænkning med minimale forstyrrelser.

Vægttilstand: For at veje små varer ud over kaffe skal du bruge den alsidige vægttilstand til nemt at måle i gram, ounces, pund og milliliter.

Produktdetaljer:

Dimensioner (LxBxH) 177mm x 150mm x 33mm

Vægt: 553,5g

Max kapacitet: 2500g

Læsbarhed: 0,1g

Enheder: g, oz, lbs, ml

Ledningslængde: 1m

Strøm: 5V, 1A, USB-C kompatibel, Lithium-ion genopladeligt batteri

Materialer: Silicium, glas, rustfrit stål, anodiseret aluminium, plast

.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fellow Tally Pro Precision Vægt – Sort”