Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

ESPRO Stempelkande P7 kaffebrygger 530 ml. – Hvid Stål 1018C2

kr. 895,00

Glem alt du ved, tror, har hørt og kender til kaffe lavet på stempelkande – ESPRO er det nye sort inden for kaffebrygning på stempelkande markedet.

3 på lager

Varenummer (SKU): 1018C2-19WT Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

ESPRO Stempelkande P7 kaffebrygger 530 ml. – Hvid Stål 1018C2

ESPRO Stempelkande P7 kaffebrygger

Glem alt du ved, tror, har hørt og kender til kaffe lavet på stempelkande – ESPRO er det nye sort inden for kaffebrygning på stempelkande markedet.

Espro har udviklet, og designet en helt fantastisk stempelkande, som har vundet masser af priser og awards og står som en konge på tronen der bliver meget svær at vælte. De er kort og godt overlegne på alle måder og der er ingen andre stempelkander på markedet der kan måle sig med deres kvalitet og præcision. Hvorfor?

ESPRO Patenteret filter:

Det helt særlige ved Espro, er deres patenterede og unikke dobbelt filter, som sidder inden i stempelkanden.

– Det er omkring 3-5 gange finere i netmasken (hul størrelsen i filtret også kaldet ‘mesh size’) end alle andre stempelkander på markedet. Du får en helt rent kop kaffe, uden grums, men stadig alle de dejlige noter og olier som du elsker.

– Når filtret er presset ned efter afsluttet trækketid/brygning, så bliver den færdige kaffe isoleret fra grumset, som dermed betyder at grumset ikke ligger og svømmer rundt/trækker yderligere i kaffen og dermed undgår du alle de yderligere bitterstoffer kommer ud i kaffen.

Thermo & Vacuum funktioner:

Espro’en kan også bruges som thermokande, da den har dobbeltvægget ydervægge, som sørger for at holde din kaffe varm i meget lang tid efter du har brygget den, specielt pga. væggene er vacuum isoleret, så varmer har endnu sværere ved at trænge igennem og dermed forsvinde.

Espro Press har udviklet denne unikke stempelkanden med unikt dobbeltfilter, som er 3-5 gange finere end andre stempelkander, og derved giver en langt renere kop kaffe. Filtret er udformet på en måde, som når det trykkes ned efter afsluttet brygning, så stopper isoleres kaffen fra vandet

BEST IN CLASS Specifikationer:

– Fås i to størrelser: MEDIUM 530 ml (4 kopper) og LARGE 930 ml (8 kopper)
– Indeholder to patenterede mikrofiltre
– Filtre er 100% BPA, BPS og phthalat fri
– Rustfrit stål beholder, dobbeltvægget og vakuum isoleret
– Patenterede og globale patenter

Yderligere information

Vægt 1 kg