Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Espro P5 1232C-CU stempelkande i kobber 1 liter

kr. 999,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 61470043 Kategori: Tags: , Producent:

Beskrivelse

Espro P5 1232C-CU stempelkande i kobber 1 liter

Når det skal se smukt ud på bordet. Denne stempelkande leverer mere end en ren, glat, grumsfri kop – det ser også godt ud mens man laver den. Du kan tilberede både kaffe og te.

Specifikationer

Stempelkanden inkluderer dobbelt mikrofilter med twist-lock for en nem adskillelse og rengøring

Tepresse inkluderer tespecifikt dobbelt mikrofilter som kan købes separat.

Kaffe- og tefiltre er fri for BPA, BPS og ftalat

Vi samarbejdede med de anerkendte glasproducenter Schott-Duran for at skabe en tyskfremstillet glasbeholder, der er 40% tykkere end industristandarden for øget holdbarhed og varmeretention

Den patentbeskyttende Safety Lock ™ sikrer glasbeholderen inde i stålkassen, mens den hældes, samtidig med at den let kan fjernes og rengøres.

 

Genovervejelse af stempelkanden

Der sker lige så meget på ydersiden, som der er indvendigt. Fra et håndtag, der låser op for let rengøring til et isoleret låg, der holder din kaffe varmere i længere tid – hver detalje fungerer sammen for at give dig en optimal kop.

Dobbeltfiltreret

Vores patenterede dobbelt mikrofilter eliminerer korn med det dobbelte af filtereffekten i en typisk presse. Du bliver hårdt presset for at finde en glattere kop.

Jævn ekstraktion

Vores dobbelt mikrofilter er omgivet af en silikone læbe, der løber langs kanten, så det passer tæt inde i beholderen og skaber en vakuumforsegling. Når du trykker stemplet ned, stopper ekstraktionen øjeblikkeligt – så dit bryg er konsistent fra den første hældning til den sidste.