Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Chemex Kaffebrygger – 10 Koppers Glas version

kr. 497,00

2 på lager

Varenummer (SKU): CM-10GH Kategori: Tags: , Producent:

Beskrivelse

Chemex Kaffebrygger – 10 Koppers Glas version

Når kaffebrygning og udseende skal gå op i en højere enhed, så er en Chemex det helt rigtige valg.

Chemex karaflen oplever en kraftig renæssance. Glaskolben blev udviklet den emigrerede tyske ingeniør Peter Schlumbohm i 1939. I dag kan man også beundre den på New York Museum of Modern Art (MoMa). For os er Chemex karaflen en overbevisende enkel og smuk måde at lave god kaffe på. Kaffen bliver klar og aromatisk med de pre-formede filtre.

Kaffebryggeren Chemex er unik på alle måder.

Filterkaffe af uforlignelig klarhed og det enestående design sikrer, ikke uden grund, Chemex en
særskilt kategori i vores tilberedningsmetoder. Karaflen fremstillet i et stykke af varmebestandigt borosilikatglas og påsat ligelede varmebestandig hank. Med en Chemex brygger du kaffe som i den konventionelle filter maskine, men serveret direkte fra kanden.

Både i køkkenet og på morgenbordet er en Chemex et sikkert blikfang. Funktionalitet og design er kombineret i en praktisk og elegant kaffebrygger, som beriger enhver husstand. Passende tilbehør i det karakteristiske Chemex design, såsom kopper, glas, låg og kedel kan tilføres hvis man vil fuldføre ensemblet.

Hvad gør kaffe fra Chemex speciel?

Chemex har sammen med den innovative karaffel en helt ny type filterpapir. Det anvendte papir er 20-30% tykkere end konventionelle filtre og har en særdeles finmasket pore struktur. På denne måde bliver flere olier og mikropartikler holdt tilbage i filtret under brygningen.
Resultatet er en meget klar, aromatisk kaffe, som typisk fremhæver den naturlige sødme af kaffen. Chemex lader kvalitetskaffe fremkalde deres fulde bouquet og er ideel til kaffedrikkere der foretrækker en floral og fin aromatisk kaffe en med masser af stærk krop.

Alsidighed

Ejere af en Chemex skal på ingen måde begrænses til kaffebrygning. Selvfølgelig er den meget holdbare glaskaraffel er også velegnet til brygning af god te. Det særlige glas tager næsten ingen bismag. Den kan også bruges til Ice Brew om sommeren. Her tages omkring halvdelen af vandmængden og tilsættes som is i kanden og den normale mængde kaffe med det resterende vand bruges til resten af brygget. Kaffen drypper på isen og køler straks.

Resultatet er en særlig mild, aromatisk kaffe, som på en varm sommerdag giver for forfriskende, koffeinrig nydelse.

  • Husk at hælde vandet over kaffen i cirkulære bevægelser.

Yderligere information

Vægt 1,109 kg
Størrelse 13 × 23,5 cm

Du kunne også være interesseret i...