Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Cafetto – Tevo Mini 8 Tabletter – Blisterpack

kr. 97,00

23 på lager

Varenummer (SKU): E11927 Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Cafetto – Tevo Mini 8 Tabletter – Blisterpack

Afløseren til Cafetto S15 tabletterne, som også kom i blisterpack med 8 stk.

Tevo mini tabletter fjerner alle rester af kaffeolie sikkert og effektivt fra udvalgte helautomatiske espressomaskiner. Tabletterne er økologiske og der følger 8 med i en pakke. Produceret til at opløses i automatiske rengøringscyklusser for at give den optimal rengøringsydelse. Højtydende økologiske tabletter der er yderst effektive, mens de ikke er ætsende.

  1. Følg venligst maskin-producentens rengørings- og vedligeholdelsesinstruktioner.
  2. Skyl altid grundigt med frisk vand efter rengøring.

Den australske virksomhed Cafetto har specialiseret sig indenfor grønne rengørings- og sanitetsprodukter til espressomaskiner, kaffebryggere, kaffekværne og drikkevare-dispenseringsudstyr.

Deres mål er at levere effektive rengøringssystemer til både virksomheder og private. Deres filosofi er grøn – derfor er størstedelen af Cafettos rengøringsmidler ikke skadelige for miljøet eller dig. Cafetto  gør en dyd ud af bæredygtighed i alle henseender – derfor er produktionen af deres produkter også bæredygtig. Minimale miljømæssige footprints, forebygning af forurenelse samt genbrug er alle hjørnesten i produktionen af Cafettos rengøringsmidler.

Cafetto er en innovativ virksomhed. I 2017 lancerede de den første organiske, øko-venlige kapsel til Nespresso-maskiner. Den bio-nedbrydelige kapsel tager alle rester af kaffeolier med sig og sørger for, at din kaffeoplevelse altid er optimal. Med Cafetto behøver du ikke at bekymre dig om kemikalier i kaffen efter rensning af maskinen.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg