Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

BWT bestmax X vandfilter

kr. 595,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 428121100 Kategori: Producent:

Beskrivelse

Bestmax vandfiltre leverer afkarboniseret vand til vendingautomater, kaffe- og isterningmaskiner samt kalkfrit damp til dampovne.

 

Bestmax vandfilter

Bestmax vandfiltre leverer afkarboniseret vand til vendingautomater, kaffe- og isterningmaskiner samt kalkfrit damp til dampovne. Bestmax er et enkelt, hygiejnisk og alsidigt engangsfilter, der er særligt udviklet til anvendelse inden for vending- og restaurationsbranchen.

 

Et filtersystem består af et engangsfilter og et filterhoved, som begge er fødevaregodkendt. Filterhovedet har en lovpligtig kontraventil integreret, og på hovedet er der mulighed for at indstille et bypass. Den valgte bypass indstilling afhænger af tilgangsvandets hårdhed og ønsker til den endelige vandkvalitet. Filtrene kræver et minimum af plads og kan udskiftes uden brug af værktøj.

 

Bemærk: Denne vare består kun af et engangsfilter (filterpatron) til udskiftning af opbrugt filter. Er der tale om en ny installation, så husk også at bestille et BWT installationssæt til best-filtre.

 

Kapaciteten på filteret varierer i forhold til karbonathårdheden (°dKH) i drikkevandet.

Du finder alle kapaciteter i databladet. Databladet ligger under downloads.

Yderligere information

Vægt 1,3 kg