Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

WMF EspressoMaskine 2 Gruppers 6kW

kr. 127.000,00

OBS: Dette er en fjernlager vare, ekskl. forsendelsesomkostning til fragtmand, ekskl. evt. tilpasning af maskinen (farve, alternative sider, tilslutning m.m.) Prisen er derfor udelukkende vejledende – kontakt os for et tilbud på maskinen inden du forudbestiller, så du får den rigtige pris og maskine.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 1051837 Kategori: Producent:

Beskrivelse

WMF EspressoMaskine 2 Gruppers 6kW  – Den perfekte espresso, håndlavet automatisk.

Ved at bygge bro over kløften mellem to forskellige verdener kombinerer den prisvindende WMF-espresso den umiskendelige smag af tradition med de ubestridelige fordele ved automatisering. Det ser ud og lyder som en klassisk portafiltermaskine – dampende, hvæsende og fremkalder alle følelserne i en autentisk espressobar – men de sværere dele af processen er fuldautomatiske. Så den garanterer ikke kun ensartet høj kaffekvalitet, den er også bemærkelsesværdigt let at bruge. Anbefalet til steder med et gennemsnitligt dagligt behov på 300 kopper, som giver dig mulighed for at tilberede ægte espressokaffe og Café Crème på bare et par enkle træk.

Traditionelt maskineudseende

Med WMF-espressoen får du alle fordelene ved et automatiseret kaffeproduktionssystem. Men du beholder også den følelsesmæssige appel fra en traditionel espressomaskine med sit klassiske design, portafilterhåndtering og muligheden for at skumme mælk manuelt.

Portafiltre

WMF espresso leveres med 3 forskellige portafiltre i forskellige størrelser til en eller to kopper. Maskinen registrerer automatisk de forskellige portafiltre og viser kun de mulige kaffevalg for hver enkelt

2 integrerede kværne og automatisk tampning

WMF-espressos to integrerede kværne er udstyret med præcisionsslebne fladstenskværne for at sikre en enestående kvalitet af espresso. Maskinen tamper også automatisk med 100% konsistens.

NYT! Luftkølede bønnebeholdere

De to skjulte, luftkølede bønnebeholdere på 550 g giver dig mulighed for at opbevare to forskellige typer kaffe, for eksempel espresso og cafécreme. Du har nu også mulighed for større, synlige beholdere med en kapacitet på 1100 g hver.

Eksterne bønnebeholdere (valgfri)

Med fordelene ved ekstra kapacitet, pladseffektivitet og ekstra fleksibilitet fås WMF espresso nu med mulighed for to store synlige bønnebeholdere, som f.eks. Kan rumme henholdsvis espresso og Café Crème bønner. I en højde på 128 mm har hver en kapacitet på 1100 g.

Automatisk eller traditionel tilberedning af mælkeskum

WMF espresso kan producere tre forskellige konsistenser af mælkeskum automatisk med Auto Steameren ved et tryk på en knap. Eller baristaen kan vælge at skumme mælk manuelt og endda skabe latteart i traditionel barista-stil med den anden grundlæggende steamerarm.

NYT! Valgfri anden Auto Steamerarm.

Ud over den centrale SteamJet til forvarmning af kopper og Auto Steameren til automatisk mælkeopskumning, kan der vælges en valgfri ekstra Auto Steam-wand til at optimere håndteringstiden af mælken.

Dobbelt højdejusterbare kopriste

Med avanceret WMF-teknologi giver de integrerede højdejusterbare kopriste på begge sider af maskinen optimal afstand til enhver form for kop, hvilket sikrer, at hver drik serveres ved den ideelle temperatur og holder maskinen ren.

Opvarmelig kopopbevaring

Den praktiske, opvarmelige kopopbevaring holder dine kopper tæt på hånden og klar til brug til enhver tid, bekvemt oven på maskinen med integrerede bønnebeholdere, så der ikke kræves ekstra plads.

Parallel tilberedning af kaffe og varmt vand

Kaffe og varmt vand kan tilberedes samtidigt, hvilket sparer dyrebar tid.

NYT! Dynamisk kaffeassistent

Udstyret som standard, intelligent Dynamic Coffee Assist-teknologi overvåger løbende de faktorer, der bestemmer kaffekvaliteten, inklusive malet kaffemængde og formaling og justerer dem automatisk for at garantere den perfekte ekstraktionstid for ensartet høj kvalitet af espresso.

WMF CoffeeConnect som standard.

WMF CoffeeConnect giver dig mulighed for at indsamle værdifulde maskindata. Uanset hvor du er, kan du til enhver tid få en oversigt over dine salgstal og aktuelle serviceoplysninger. Du modtager advarsler, der fortæller dig, om du mangler forbrugsvarer, eller hvis vedligeholdelse er påkrævet. Takket være systemets tovejsdesign, kan du sende skræddersyede kampagnetilbud fra dit skrivebord direkte til displayet på en valgt maskine. De grundlæggende funktioner er tilgængelige for dig gratis. WMF CoffeeConnect indsamler, analyserer og behandler data om dine kaffemaskiner, så du kan optimere processer, reducere serviceomkostninger og øge dit salg.

Udstyr:

2 bryggeenheder

varmtvandsudløb

portafilter til enkelt eller dobbelt kop

automatisk rengøring

fast vandforsyning

tilslutning til afløb

højdejusterbare kopriste

Sæt med ben a 50 mm (tilkøb 100 mm ben)

PIN-kode sikkerhed

strømforsyning 400V / 6 – 7 kW

Tekniske Data

Output pr. Time * op til 300 kopper 

Strømforsyning 6,0 – 7,0 kW / 380 – 415 V 

Bønnebeholderen når ca. 550 g 

Udvendige dimensioner (bredde / højde ** / dybde) 723/580/540 (600 med hængende kopopbevaring) mm

Tom  vægt 75 kg 

Kontinuerligt lydtrykniveau (LpA) ** <70 dB (A)

 

Yderligere information

Vægt 75 kg