Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

WMF 1100S Basicmilk fuldautomatisk espressomaskine

kr. 36.468,00

OBS: Dette er en fjernlager vare, ekskl. forsendelsesomkostning til fragtmand, ekskl. evt. tilpasning af maskinen (farve, alternative sider, tilslutning m.m.) Prisen er derfor udelukkende vejledende – kontakt os for et tilbud på maskinen inden du forudbestiller, så du får den rigtige pris og maskine.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): wmf 110982 Kategori: Producent:

Beskrivelse

Professionel kaffekvalitet i et kompakt design.

Leder du efter en måde at give dit personale ekstra energi og dine gæster en god velkomst? Investeringen i en professionel kaffemaskine er en smart løsning. WMF 1100 S tilbyder et udvalg af lækre kaffe- og chokoladedrikke i topkvalitet med et fingertryk. Mælkefunktion til perfekt mælkeskum og varm mælk Individuelt programmerbare opskrifter. Nem rengøring af mælkesystemet med den patenterede Click & Clean-funktion. Fleksibel anvendelse takket være kompakte dimensioner

Professionel brygger

Konstrueret med en højkvalitetspolymer for at sikre en lang levetid, er den professionelle brygger af WMF 1100 S let, aftagelig og har en kapacitet på 15 g.

Topping

WMF 1100  giver dig mulighed for at forbedre din menu med drikkevarespecialiteter med forskellige påfyldninger, for eksempel mælk og chokoladepulver. På denne version er det til friskmælk via mælkekøler.

Steam Jet

Med avanceret WMF-teknologi opvarmer SteamJet hver kop på få sekunder ved hjælp af dampens naturlige kraft. Så hver drik serveres ikke kun ved den ideelle temperatur, men forbliver også varm i længere tid, for ægte kaffe perfektion.

Intuitiv touch-interface

Med et intuitivt design af 7 ”touchscreen i farver let at navigere på og du kan tilpasse farveskemaet og knaplayoutet til dine specifikke behov.

Annonceringsmulighed

Du kan drage fordel af det farverige 7 ”touchscreen til at vise reklamebilleder til dine kunder eller gæster, mens deres drik forberedes.

Varmvandsudløb

Et separat udløb til dispensering af varmt vand gør det let at tilberede te og andre infusioner ved et tryk.

Manuel kaffeindsats

Den praktiske manuelle indsats giver mulighed for at bruge en anden form for malet kaffe til en bestemt drik, f.eks. koffeinfri kaffe.

Koprist

Kopbordet til kopper op til 100 mm i højden er integreret i bundboksen. Den separate drypbakke giver nem håndtering og mindre rengøring.

 

Udvalg af drikke

Kaffe, Tevand, Espresso, Kakao, Cappuccino, Café Latte,Chokiato, Latte Macchiato, Kaffe med mælk (mælkedrikke forudsætter tilkøb af mælkekøler)

Anbefalet antal kopper  pr. dag

80

Mål

B 325mm x H 500mm x D 561mm

Vægt

25 kg

Vandforsyning

Leveres med vandtank hvortil der bruges vandfilter 

Tilbehør

Fastvandstilslutning kan tilkøbes. Ekstra høj bønnebeholder og twintopping til kakao og mælkepulver. Grumudkast kan tilkøbes. Mælkekøler i forskellige størrelser

Forskellige modeller 

Den viste model er med følgende:  vandtank, 1 kværn, dispenser til kakao, varmt vands udtag, Click+Clean, SteamJet( Ekstra udstyr)

Bryggetid pr. Kop

Ca. 30 sekunder

Kapacitet på bønnebeholder

550 – 1100 gram

Kapacitet på Kakaobeholder

625 – 1250 gram

Elforbrug

230 V / 13 A / 2,9 kW

Anbefalet rengøring

Dagligt 8-10 min.via enkelt intuitivt vejledning.

Kandebryg

Ja

Vandtilslutning

4,5L vandtank på den viste model – fastvandstilslutning til 1/2″ eller 3/4″ ballofix tilkøbes

Tilbehør:

mælkekøler for at kunne producere mælkedrikke

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WMF 1100S Basicmilk fuldautomatisk espressomaskine”