Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

WILFA PE-12S Perkolator

kr. 599,00

3 på lager

Varenummer (SKU): PE-12S Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

WILFA PE-12S Perkolator

Med Wilfas elegante ståloverflade og brugervenlige 12-koppers perkolator, kan du fremstille stærk, aromatisk og varm kaffe. Perkolatoren har en indikatorlampe, der angiver, hvornår kaffen er klar.

Nem at bruge

Perkolatoren er let at betjene på grund af sin roterende bund. Selve kanden er trådløs, fordi netledningen fastgøres til bunden, som med mange kedler. Ledningen kan vikles under bunden for nem opbevaring.

Stærkere og varmere kaffe

En perkolator giver dig en kaffe med stærkere smag end for eksempel en filterkaffe. Når man brygger med en perkolator, filtreres kaffen ikke gennem et konventionelt filter, men gennem et permanent metalfilter, hvorved fedtet og aromaerne i kaffen kan passere ind i drikken.

Automatisk sluk- og hold-varm-funktion

Perkolatoren har en hold-varm-funktion, der holder kaffen varm i op til 30 minutter, efter at kaffen er færdig. Automatisk sluk gør det samme, når kaffe brygges.

Wilfa yder 5 års garanti på dette produkt fra købsdatoen. Garantien dækker produktionsfejl eller mangler, der opstår i garantiperioden. Købskvittering er dokumentation for garanti. Hvis du vil benytte din garanti, skal du kontakte den butik, hvor du købte produktet.

Producent: Wilfa

Yderligere information

Vægt 2 kg