Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Wiedemann – Rocket Håndlavet Custom Håndtagssæt

kr. 2.495,00

Varenummer (SKU): WDM13 Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Wiedemann – Rocket Håndlavet Custom Håndtagssæt

Håndtagssæt til Rocket, som er kompatibel med følgende maskiner:

  • Rocket R58
  • Rocket R60V
  • Rocket Mozzafiato Evolutione R (fra midten af 2017)
  • Rocket Giotto Evolutione R (fra midten af 2017)
  • Rocket Mozzafiato Type V
  • Rocket Giotto Type V
  • Rocket Appartamento (alle modeller)

Først var det bare en Espressomaskine – Nu kan du gøre den til din Espressomaskine. Et Wiedemann-håndtagssæt er mere end bare en ansigtsløftning til din Espressomaskine. Det er en helt ny oplevelse. Visuelt og i daglig brug.

Aldrig før har det været så let at re-designe og nyde synet af din maskine. Det et stadig din maskine, bare mere dig og endnu smukkere.

Håndtagssættets premium træ står i kontrast til det reflekterende rustfrie stål på din Rocket portafiltermaskine og giver det en meget speciel charme. Valget af forskellige træsorter giver nok muligheder for at tilpasse maskinen til din egen smag.

Sættet er håndlavet og produceret i meget høj kvalitet, som du både kan se og mærke. Træhåndtagene er produceret så du kan skrue dem helt tæt sammen med dit portafilter. Bryggehåndtaget, damp- og vandknapperne eller hjulene er alle lavet af massivt hårdt træ.

En haptisk oplevelse. Wiedemanns træhåndtag behandles med en biologisk hård olie flere gange i hånden, så den naturligt unikke haptik bevares. Forskellen i plast eller lakeret træ er mærkbar for enhver forståelse og plastik klær ikke en Rocket espressomaskine, hvis du spørg os. Alt har fået en omhyggelig polering i hånden, som sikrer en unik overflade og et fejlfrit udseende.

WIedemann bruger udelukkende premium træ fra bæredygtigt skovbrug til alle deres produkter.

OBS: Gruppehoveder medfølger ikke, det er kun håndtag med gevind og de andre beskrevne hjul dele m.m.

De viste produkter er kun eksempler. Hver trædel er unik og varierer optisk. Træ er et naturligt materiale og ændres optisk med tiden og brugen. Mørkere trætyper bliver normalt lidt lysere med tiden, og lysere trætyper bliver mørkere med tiden. Vi kalder det karakter og patina!

BEMÆRK – Såfremt varen er udsolgt, men kan bestilles som restordre, så skal der forventes en produktions- og leveringstid på 2-4 uger, da de produceres på bestilling.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Vælg Træ/Farve

Eg, Valnød, Oliven, Hvid Bøg