Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Wacaco Nanopresso – Sort – Håndholdt Espressomaskine

kr. 699,00

2 på lager

Varenummer (SKU): WAC001 Kategorier: , Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Wacaco Nanopresso – Sort – Håndholdt Espressomaskine

Nanopresso fra Wacaco er en af de bedste og nemmest anvendelige håndholdte espressomaskiner på markedet og den er en helt unik tilføjelse til dit sæt af Outdoor Barista kaffegrej. Uundværlig når du skal på tur, uanset om det er på Mountainbike, camping, hiking, ja eller en tur på stranden.

Nanopresso er fyldt med nye smarte egenskaber og funktioner, som drastisk vil forbedre din måde at forberede din frisklavede yndlings specialty kaffe på når du er på farten.

Nanopresso er bygget op omkring et patenteret pumpesystem fra Wacaco og du kan med dine egne hænders hjælp opnå hele 18 bar (261 PSI) tryk, som giver en helt fantastisk espresso. Nanopresso fungerer bedst med fintmalet kaffe, der er let tampet. Som noget helt unikt kan du også sætte en NS Adapter på og bruge Nespresso kapsler i maskinen, så du vælger selv om du vil tampe det eller blot vælge den hurtige kapsel metode.

Den er dejlig enkel at betjene og meget nem at bruge, hvor som helst. Rengøringen af din Nanopresso tager kun få sekunder og når det bliver nødvendigt, så er alle dele af bryggesystemet meget let at adskille – så du kan få den grundigt rengjort med vand og sæbe.

  • Farve: Sort
  • Dimensioner: 156 x 71 x 62 mm
  • Vægt: 336 gram
  • Vandkapacitet: 80 ml
  • Formalet kaffe kapacitet: 8 gram
  • Maks. tryk: 18 bar
  • Pakken indeholder: Nanopresso, beskyttelseshylster med lynlås, indbygget espressokop, filterkurv, måleske, børste, instruktionsbog på flere sprog, garantikort og klistermærker.

Yderligere information

Vægt 0,800 kg
Størrelse 7,1 × 15,6 cm

Du kunne også være interesseret i...