Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

VST 22g Precision Standard 58mm Filterkurv – Ridged

kr. 449,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 30013254 Kategorier: , Tags: , , Producent:

Beskrivelse

VST 22g Precision Standard 58mm Filterkurv – Ridged

Disse filterkurve fra VST giver kort fortalt bog meget simpelt bare en bedre espresso, da de ensartede hulstørrelser og former giver en jævn ekstraktion.

Denne VST filterkurv med kapacitet til 22 gram espressokaffe, er en WBC Competition udgave, som bliver brugt til de officielle barista verdensmesterskaberne i 20203.

Specifikationer:

  • Dosering: 21 – 23 g
  • Højde: 28 mm
  • Indre diameter: 58 mm
  • Ydre diameter: 60 mm
  • Tamper: 58mm (til konkurrencer anbefaler vi dog 58.3 – 58.4 mm)

Det specielle ved VST-filtrene er den utrolige præcision der er fremstillet med. Hvert enkelt hul bliver mål efter for at nå igennem den strenge kvalitetskontrol. Er hullet større eller mindre end blot 30 µm, bliver filteret kasseret. Det samme gælder, hvis hullet er tilstoppet eller ikke fuldstændigt cirkulært. Til hvert filter følger kvalitetskontrollen og en graf over udsvingene i hullernes størrelse, ligesom der på hvert filter er trykt en unik 2-d kode, der indeholder kvalitetsrapporten, fabriksmålingerne og billeddata.

Den høje præcision filtrene er fremstillet med, sikrer en ensartet spredning af hullerne over hele bundfladen, der i sidste ende giver en bedre vædning af kaffen under ekstraktionen.

Vandet vil altid finde den hurtigste vej gennem kaffen, og i modsætning til de fleste andre filterkurve, der findes på markedet, har VST-filtrene lige sider og flad bund. Det betyder, at når kaffen er pakket og stampet, vil pukken have den samme tykkelse, uanset hvor den måles. Vandet kan altså ikke finde nogen smutveje, mens der på filtre med rundede bunde, vil der være en tendens til at der er mere kaffe i midten af filteret end i kanterne. Det giver vandet mulighed for at løbe hurtigere igennem netop her, og kan giver en uønsket ekstraktion.
VST-filtrene passer til alle espressomaskiner med 58 mm gruppehoved, men er dybere end standardkurvene, der typisk følger med espressomaskinerne. (Filteret vil derfor ikke passe i en normal Rancilio Silvia filterholder).

Yderligere information

Vægt 0,2 kg