Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

The Coffee Dictionary: En A-Z bog om kaffe, fra dyrkning, til ristning, brygning og cupping

kr. 229,50

En af de ultimative bøger om kaffe – Her får du nærmest fortalt og illustreret alt på 256 sider, på en letlæselig, men indholdsrig måde.

5 på lager

Varenummer (SKU): 1784723010 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

The Coffee Dictionary: En A-Z bog om kaffe, fra dyrkning, til ristning, brygning og cupping

Denne bog er på hele 256 sider og indeholder nærmest alt som er værd at vide om kaffe, på alle niveauer – et must-have for enhver Barista.

Kaffe er mere populær end nogensinde før – og blevet meget mere kompleks. The Coffee Dictionary er kaffedrikkerens guide til det svimlende udvalg af termer og teknikker, udstyr og kaffe sorter, der går ud på at skabe den perfekte kop kaffe.

Med hundredvis af indgange, på alt fra indkøb, dyrkning og høst, til ristning, kværning og brygning, forklarer den 3-dobbelte britiske barista mester og kaffe-ekspert, Maxwell Colonna-Dashwood, de vigtigste faktorer, der påvirker smagen af din kaffe drink.

Bogen er god illustreret overalt og dækker alt fra oprindelsesland, forskellige bønne, typer og dyrkningsteknikker, til ristnings metoder, brygnings-udstyr, prøvesmagninger – såvel som de mange forskellige kaffe-baserede drikkevarer – Coffee Dictionary er næsten det vi vil kalde den ultimative bog om kaffe.

Publisher: Mitchell Beazley

Forfatter: Maxwell Colonna-Dashwood

Sprog: Engelsk

Sider: 256

Udgave: #1 Hardcover (2017)

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 21,6 × 15,6 × 2,6 cm