Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Signature OMNI-Roast – Ezio Eller – Brasilien

DKK 79,00DKK 999,00

Hele Bønner – 100% Arabica specialty kaffe.

Ryd
Varenummer (SKU): HAC-HB-OMNI1 Kategorier: , Tags: , , , , , Producent:

Beskrivelse

Signature OMNI-Roast – Ezio Eller – Brasilien

OMNI-roast er det nye sort indenfor Espresso og Filterkaffe og er kaffebønner der er ristet til perfektion af vores dygtigere kafferistere, så de kan både bruges til Espresso og filterkaffe. Kaffebønnerne er specielt udvalgt til netop den måde at riste på og har været igennem mange cuppings, tests og demo-ristninger før vi fandt den helt perfekte profil.

Vores Signature OMNI-Roast er ristet som City-plus, men slow-roasted ved lavere temperaturer, for at balancere syrligheden med sødmen og fylden, hvilket gør den perfekt til begge bryggemetoder. Du vil oplevere en lysere espresso, men med samme smag og fylde som ved en normal espresso og så kan du brygge den på en Chemex ved siden af og opleve en anden side af kaffe også.

TIP: Den normale brygge ratio for espresso er 1:2, ved en OMNI-Roast er det typisk 1:2,5.

Disse specialty kaffebønner, er en 100% arabica, single estate og single-lot, fra producenten Ezio Eller, Fazenda Riacho Alegre, i Caparaó, Brasilien.

Kaffen fra Fazenda Riacho Alegre er dyrket i 1250 meters højde. Tidspunkt for høsten bestemmes ud fra, at modningen er så ensartet som muligt og høstes derefter den selektivt.

Proces:
  • Naturals
Beskrivelse:
  • Smuk afbalanceret espresso, med god fylde, sødme og en blød syrlighed, det er de karakteristika der bedst beskriver denne formidable espresso.
  • Velegnet til bla.: Alle typer Espresso, Filter/Pour-Over & Fuldautomatiske Maskiner (En kaffe til al slags bryg)
Indhold:
  • 100% Arabica – Hele Bønner
    • Hvorfor kan du ikke få det formalet hos os? Din kaffe begynder allerede 30 min efter at den er blevet formalet at miste sin smag, primært fordi den oxiderer (Vi anbefaler du brygger den inden 15 min efter du har formalet den!) Derfor skal gode specialty kaffebønner være frisk formalet, så du får den bedste oplevelse og mest muligt ud af den. Vi anbefaler derfor at du køber en kaffeværn og oplever den store forskel (og den dejlige duft), du finder et bredt udvalg her fra Kr. 399,-.
  • Variant: Rød Catuai 81
  • Mængde: Fra 220g til 5 kg.

Risteprofil:

  • OMNI-ristet City+ (Slowroasted)

Smagsnoter:

  • Gule frugter og Karamel

Yderligere information

Vægt 0.220 kg
Vælg gram

220 gram, 1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg