Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Vandfilter / Kulfiltre til Sage Espresso- og kaffemaskiner – SES008

kr. 138,50

Et kulfilter fjerner urenheder, der påvirker lugten og smagen i vandet. Filtret skal skiftes hver 1-2 måneder, som angivet på datoskiven på filterholderen. Pakken indeholder 1 stk. SES008 / BES008

77 på lager

Varenummer (SKU): 61160089 Kategorier: , Tags: , , , , , , , , , , Producent:

Beskrivelse

Vandfilter / Kulfiltre til Sage Espresso- og kaffemaskiner – SES008

*OBS: Disse filtre passer til alle modeller, som har et filter der i forvejen ligner den på billedet, dog kan den til Sage Barista Express espressomaskiner, kun bruges af maskiner der har et serienummer der starter med 1752xxx og frem. Check derfor hvordan dit nuværende filter ser ud inden du bestiller – Er du i tvivl så check brugsanvisningen på din maskine.

Kommer i pakker af 1 stk. fra Sage producenten Claris (mærket som enten Sage / Claris Swiss / Swiss eller K-fee)

For bedre kaffe – brug Sage / Gastroback / Breville Kulfiltre / kulfilter / vandfiltre / vandfilter

Et kulfilter fjerner urenheder, der påvirker lugten og smagen i vandet. Filteret skal skiftes minimum hver 2 måned, som angivet på dato skiven på filterholderen. Så vil du opnå en endnu bedre kaffe, så husk et vandfilter.

Hvad er det bedste vand til kaffe?

En ting, der ofte bliver overset, når det kommer til at gøre en virkelig god kop kaffe er den ting, der synes at være den mest oplagte: vandet! Enhver barista vil fortælle dig, at kvaliteten af dit vand vil være nøglen i smagen af den kaffe, du laver. Nogle bruger derfor også kildevand til at brygge deres kaffe på.

Brug af dårligt smagende vand? Forvent at få dårlig smag i kaffen. Postevand, som nogle steder ikke smager godt er en almindelig årsag til at ødelægge, hvad der kunne være en ellers velsmagende kop kaffe. Også det vand, du bruger, afhængigt af hvad der er i det mineral-mæssigt, kan virkelig påvirke det udstyr, du bruger til at brygge din kaffe. Alt for mange mineraler i vandet har længe været kendt for at påvirke alle forskellige slags kaffe gear, som du sikkert har oplevet selv, hvis du har brugt det til at brygge kaffe eller te. Det forkerte vand kan ødelægge dit udstyr.

Så derfor, husk at skifte dit vandfilter / kulfilter i tide.

Og står du og skal bruge en ny Sage Espressomaskine, så finder du vores udvalg her.

Passer til

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 10 × 12,5 × 5,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vandfilter / Kulfiltre til Sage Espresso- og kaffemaskiner – SES008”

Du kunne også være interesseret i...