Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Rocket R Cinquantotto (R58) Espressomaskine

DKK 20.999,00

Varenummer (SKU): RE851E1WAS Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Rocket R Cinquantotto (R58) Espressomaskine

OBS: 2-3 ugers leveringstid – KUN FORUDBESTILLINGER (Leveringstid er estimeret og afhænger af Covid-19 restriktioner og produktionstider hos Rocket i Italien)

Rockets Cinquantotto (R58) er for den ambitiøse hjemme-barista, som ønsker en espressomaskine med enorm kapacitet ved hjælp af sine to kedler og mange konfigurationsmuligheder. Maskinen har for eksempel professionel elektronisk PID, som gør at brugeren i stand til at optimere sin espresso, helt ned i mindste detalje. Dertil kommer Cinquantotto med en eksklusiv kopramme i rustfri stål, som giver en maskinen et stilrent udtryk.

Cinquantotto leveres med en ekstra steamer tip. Anvend dén steamer tip, som du føler skaber de bedste resultater når du skummer din mælk.

Cinquantotto er efterfølgeren til R58, med en tilhørende touch skærm enhed, som inkluderer en automatisk sluk/tænd funktion – således at maskinen er klar uanset hvornår du har brug for en kaffe. Enheden kan nemt frakobles maskinen, for at bevare det æstetiske udtryk som Rocket Espressomaskiner er kendt for.

Cinquantotto er faceliftet, med blandt andet nye fødder og ny kopramme.

Specifikationer:

  • Teknologi: Dual boiler Kedel 2,38L (1,8L+0,58L)
  • Pumpe: Rotation
  • PID: Ja
  • Effekt: 1400W
  • Vandtilførsel: Påfyldning eller fastvand
  • Mål: (LxHxB) 440 x 385 x 310
  • Vægt: 29 kg

TIP: Ved løbende påfyldning, brug altid kalkfattigt vand som f.eks. kildevand. Ved fast vandtilslutning benyt en autoriseret VVS’er, som er erfaren i tilslutning af espressoudstyr. Ved ny rørføring skal der altid skylles minimum 50 liter vand igennem for at fjerne metalspåner og tilslut altid et godkendt kalkfilter.

Bemærk at garantien bortfalder permanent ved defekter forårsaget af kalk.

OBS: Alle elektriske køkkenapparater skal forbindes til jord. Maskinen kommer med EU jordstik, så der skal bruges en adapter.

Yderligere information

Vægt 30 kg
Størrelse 440 × 310 × 385 cm