Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Rocket Espresso – Mozzafiato Cronometro R

kr. 18.195,00

OBS: Dette er en fjernlager vare, ekskl. forsendelsesomkostning til fragtmand, ekskl. evt. tilpasning af maskinen (farve, alternative sider, tilslutning m.m.) Prisen er derfor udelukkende vejledende – kontakt os for et tilbud på maskinen inden du forudbestiller, så du får den rigtige pris og maskine.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): RE851E1AAS Kategori: Tags: , , , , , Producent:

Beskrivelse

Rocket Espresso – Mozzafiato Cronometro R

Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R er en kvalitets espressomaskine fra det øvre luftlag til hjemmebrug. Alle Rockets maskiner er håndlavede af de aller bedste materialer på Rockets fabrik i Milano, Italien.

Mozzafiato Cronometro R (med rotationspumpe) har varmeveksler PID-temperaturstyring, der trækker på 4 forskellige signalparametre for at sikre stabilitet og optimale resultater i koppen. Cronometro R har som noget nyt en digital shottimer, der gør det muligt for brugeren at optimere ekstraktionstiden. Mozzafiato Cronometro R har ydermere to manometre (sorte) til kedel- og pumpetrykaflæsning. Derudover er der blevet arbejdet ekstra meget med detaljerne. Det har bl.a. har resulteret i implementeringen af ​​de klassiske større R-håndtag og og sider med integreret kopramme i fuld krom. 

Mozzafiato Cronometro R kommer med rotationspumpe samt mulighed for fast vandtilslutning. Den er med sin rotationspumpe særdeles præcis og lydsvag, hvilket giver bedre udbytte og mere behageligt arbejdsmiljø med lavt støjniveau. Cronometro R-serien giver dertil mulighed for fast vandtilslutning og afløb, således at du ikke skal tænke på at fylde vandtank eller tømme spildbakke. Med sin nøjagtige temperaturstyring og stabilitet giver Mozzafiato Cronometro R brugeren optimale betingelser for at producere en god ensartet espresso – hver gang. Med en 1,8 liter kobberkedel går den ikke tør for damp og kan i øvrigt brygge og steame mælk på samme tid uden tab af styrke. Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R har også højdejusterbare fødder og tilbydes i to forskellige styles; Mozzafiato og Giotto.

TIP: Ved løbende påfyldning, brug altid kalkfattigt vand som f.eks. kildevand.Ved fast vandtilslutning skal du altid bruge en autoriseret blikkenslager, der har erfaring med tilslutning af espressoudstyr. Ved nye rør skal du altid skylle mindst 50 liter vand igennem for at fjerne spåner fra metal og altid tilslutte med et godkendt kalkfilter.

Vi yder ekstraordinært 2 års garanti på Rocket espressomaskiner.
Bemærk at garantien bortfalder permanent ved defekter forårsaget af kalk.

Læs mere om Rocket Espresso her. 

Varenummer (SKU): RE851E1AAS Kategorier:  Tags: 

Yderligere information

Vægt 27 kg