Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Rocket Espresso – Giotto Cronometro V – Espressomaskine

kr. 13.849,00

OBS: Dette er en fjernlager vare, ekskl. forsendelsesomkostning til fragtmand, ekskl. evt. tilpasning af maskinen (farve, alternative sider, tilslutning m.m.) Prisen er derfor udelukkende vejledende – kontakt os for et tilbud på maskinen inden du forudbestiller, så du får den rigtige pris og maskine.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): RE751S1AAS Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Rocket Espresso – Giotto Cronometro V – Espressomaskine

Rocket Espresso Giotto Cronometro V er en kvalitets espressomaskine til hjemmebrug. Rockets maskiner er alle håndlavede af de bedste materialer på Rockets fabrik i Milano. 

Specifikationer

Giotto Cronometro V (vibrationspumpe) har varmeveksler PID-temperaturstyring, der trækker på 4 forskellige signalparametre for at sikre stabilitet og optimale resultater i koppen. Cronometro V har som noget nyt en digital shottimer, der gør det muligt for brugeren at optimere ekstraktionstiden.

Giotto Cronometro V har to manometre (hvide) til kedel- og pumpetrykaflæsning. Derudover er der blevet arbejdet ekstra meget med detaljerne. Det ses b.la. på ​de klassiske R-håndtag og diamantformede sider som gør Giotto elegant i sit udtryk. Med sin nøjagtige temperaturstyring og stabilitet giver Giotto Cronometro V brugeren optimale betingelser for at producere en god ensartet espresso – hver gang. Med en 1,8 liter kobberkedel går den ikke tør for damp og kan i øvrigt brygge og steame mælk på samme tid uden tab af styrke. Rocket Espresso Giotto Cronometro V har også højdejusterbare fødder og tilbydes i to forskellige styles; Mozzafiato og Giotto.

TIP:

Ved løbende påfyldning, brug altid kalkfattigt vand som f.eks. kildevand.

OBS: Garantien bortfalder permanent ved defekter forårsaget af kalk – Husk derfor altid at bruge kalkfattig/frit vand og gerne en tank pude.

Yderligere information

Vægt 30 kg