Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Rare Reserve #1 XOC – Specialty ROM Kaffe – Rolling-Barrel-Aged-Coffee – LIMITED EDITION

kr. 69,30kr. 489,30

Hele Bønner – 100% Arabica

Beskrivelse

Rare Reserve #1 XOC – Specialty ROM Kaffe – Rolling-Barrel-Aged-Coffee – LIMITED EDITION – By Have A Coffee

Hvad er Rolling-Barrel-Aged-Coffee? Vi forædler 60 kg af vores specialty-kaffe bønner (grønne) i en egetræstønde som er brugt til at lagre XO Rom på, hvor de grønne kaffebønner suger duften til sig fra det tidligere indhold i tønden.

I dette tilfælde er det i romtønder, hvor der har været en fantastisk SPICED ROM i, fra danske Skotlander. Vi ruller tønderne 360 grader, hver 24 time, for derefter 21 dage (minimum) senere at tage dem ud og riste dem til perfektion (City+). Derefter håndsorteres de og så pakker vi dem i ventilposer – En unik mulighed for at smage en kaffe der sætter nye standarder og som bringer “Infused Coffee” på plakaten i Danmark.

Ingredienser til vores ’Rolling-Barrel-Aged-Coffee’:

  • ’Virgin American white oak – heavily charred)’ whisky tønder fra det berømte og højt præmierede danske mikro-distilleri Skotlander (Kåret som verdens bedste rom i 2015 på Miami Gin Festival), som har indeholdt deres fantastiske Skotlander Great Dane Spiced Rum 2021 (Noter: Kanel, vanilje, flødekaramel og nelliker, dejlig balanceret alkohol Smag: Rund, sødmefyldt og noter af vanilje, kanel og flormelis).
  • 90 kg. grønne Arabica kaffebønner (Gul Catuai 785), fra top specialty-kaffe producenten Robson Rhodes i Brasilien (Proces: Naturals, Højde: 1210 m, Fyldig krop, høj sødme og afbalanceret syrlighed, med noter af blomster & frugt.

Vælg mellem 200 g eller 1 kg poser (kun hele bønner, vi formaler ikke kaffen) og er det til en gave så pakker vi den naturligvis gerne ind.

Denne kaffe er nr. #1 i vores RARE RESERVE XOC kaffe-linje, hvor det nye XOC står for “Extra Old – Coffee”  og produceres kun i en limited edtion udgave – så vent ikke for længe såfremt du vil have mulighed for at smage noget helt unikt.

Hvordan smager den? Meget sød, balanceret, god krop og med klare rom-noter, krydderier og med en lang eftersmag.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Vælg Gram

200 Gram, 1 KG, 2 KG