Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Rare Reserve #2 Specialty Kaffe – Rolling-Barrel-Aged-Coffee – LIMITED EDITION

kr. 99,00kr. 699,00

Hele Bønner – 100% Arabica

Varenummer (SKU): HACRARERES1 Kategorier: , Tags: , , , , , , , Producent:

Beskrivelse

Rare Reserve #2 Specialty Kaffe – Rolling-Barrel-Aged-Coffee – LIMITED EDITION- By Have A Coffee

Hvad er Rolling-Barrel-Aged-Coffee? Vi forædler 60 kg af vores specialty-kaffe bønner (grønne) i en egetræstønde som er brugt til at lagre whisky på, hvor de grønne kaffebønner suger duften til sig fra det tidligere indhold i tønden.

I dette tilfælde er det i whiskytønder, hvor der har været en fantastisk RYE WHISKY i, fra danske Stauning Whisky. Vi ruller tønderne 360 grader, hver 24 time, for derefter 21 dage (minimum) senere at tage dem ud og riste dem til perfektion (City+). Derefter håndsorteres de og så pakker vi dem i ventilposer – En unik mulighed for at smage en kaffe der sætter nye standarder og som bringer “Infused Coffee” på plakaten i Danmark.

Ingredienser til vores ’Rolling-Barrel-Aged-Coffee’:

  • ’Virgin American white oak – heavily charred)’ whisky tønder fra det berømte og præmierede danske mikro-distilleri Stauning Whisky, som har indeholdt deres fantastiske Stauning Rye Whisky 2020 (Noter: Friskbagt rugbrød i næsen. Fine, røde frugter og modne kirsebær på tungen, efterfugt af vanille og citronskal og egetræ. En fin fornemmelse af peber afrunder oplevelsen).
  • 60 kg. grønne Arabica kaffebønner, fra top specialty-kaffe producenten Horácio De Moura i Brasilien (Proces: Honey, Højde: 1200 m, Intens krop, høj sødme og afbalanceret syrlighed, med noter af karamel, honning, sukkerrør og chokolade.

Vælg mellem 200 g eller 1 kg poser (kun hele bønner, vi formaler ikke kaffen) og er det til en gave så pakker vi den naturligvis gerne ind.

Denne kaffe er nr. #2 i vores RARE RESERVE kaffe-linje og produceres kun i en limited edtion udgave – så vent ikke for længe såfremt du vil have mulighed for at smage noget helt unikt.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Vælg Gram

200 Gram, 1 KG, 2 KG