Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Puqpress Q2 – DEMO – 58.3 mm mat hvid – Automatisk Tamper

kr. 4.500,00

1 på lager

Varenummer (SKU): PQ258-3OUTL1 Kategorier: , Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Puqpress Q2 – DEMO – 58.3 mm mat hvid – Automatisk Tamper

Her sælges en brugt demo-model, som er mekanisk og optisk i orden, af modellen Puqpress Q2 – Maskinen har været brugt til demonstration og test i en af vores Caféer. Den er rengjort og checket for fuld funktionalitet og fejler intet. Optisk har den ingenting udover et par små ridser og meget få brugsspor og sælges som den ses på billedet, nærmest ny. Der medfølger ikke originalkasse eller brugsanvisninger (Digital Manual kan downloades her) – Der gives 1 års fuld brugtvare garanti og der medfølger tray, 220v kabel/stik.
Puqpress er en automatisk tamper til espressokaffe. Det eneste, man skal gøre, er at tilpasse bundhåndtaget til portafilterets størrelse, vælge et pressetryk og placere portafilteret. Enkelhed, effektivitet og præcision!

Puqpress Q2 har flere opgraderinger sammenlignet med Q1-versionen: – Selve tamperen har en non-stick belægning, – kompatibel med naked portafiltre, – justerbar gaffel, – forbedret stelstivhed.

Produkt beskrivelse

Den automatiske tamper fremskynder markant arbejdsgangen, især i travle timer. Et jævnt og præcist tamp tager ikke engang to sekunder. Baristas behøver ikke at bøje sig hver gang de laver et skud, og de bringer heller ikke deres håndled i fare. Espressoerne er mere konsistente end nogensinde!

En patenteret spændemekanisme passer til en portafilter af ethvert mærke. Der er et display placeret på siden af ​​enheden – du kan bruge det til at indstille tampekraften fra 10 til 30 kg. Enheden er også udstyret med en speciel mekanisme, der letter rengøringsrutinerne.

Takket være dens design passer Puqpress endda ind i de mindste kaffebar.

Tamperdiameter: 58,3 mm

  • Bemærk venligst at OUTLET-varer ikke kan reklameres mht. det optiske af varen – Såfremt der er fejl på det optiske fremgår dette af produktbeskrivelsen og evt. billeder.

Yderligere information

Vægt 10 kg