Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Puqpress Q2 58.3 mm mat sort- Automatisk Tamper

kr. 7.289,00

OBS: Denne vare er kun til forudbestilling – Såfremt du ønsker en præcis leveringsdato oplyst, så kontakt venligst vores support inden bestilling.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): PQ2583 Kategori: Producent:

Beskrivelse

Puqpress Q2 58.3 mm mat sort- Automatisk Tamper

Puqpress er en automatisk tamper til espressokaffe. Det eneste, man skal gøre, er at tilpasse bundhåndtaget til portafilterets størrelse, vælge et pressetryk og placere portafilteret. Enkelhed, effektivitet og præcision!
Puqpress Q2 har flere opgraderinger sammenlignet med Q1-versionen: – Selve tamperen har en non-stick belægning, – kompatibel med naked portafiltre, – justerbar gaffel, – forbedret stelstivhed.

Produktbeskrivelse

Den automatiske tamper fremskynder markant arbejdsgangen, især i travle timer. Et jævnt og præcist tamp tager ikke engang to sekunder. Baristas behøver ikke at bøje sig hver gang de laver et skud, og de bringer heller ikke deres håndled i fare. Espressoerne er mere konsistente end nogensinde!

En patenteret spændemekanisme passer til en portafilter af ethvert mærke. Der er et display placeret på siden af ​​enheden – du kan bruge det til at indstille tampekraften fra 10 til 30 kg. Enheden er også udstyret med en speciel mekanisme, der letter rengøringsrutinerne.

Takket være dens design passer Puqpress endda ind i de mindste kaffebar.

Tamperdiameter: 58,3 mm

Yderligere information

Vægt 10 kg