Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

PRØVEPAKKEN – HOUSE BLEND #1 SPECIALTY KAFFEABONNEMENT

Fra: DKK 59,00 / måned

Når kun den bedste kaffe er godt nok! Bestil et Specialty kaffeabonnement med hele bønner (eller formalet kaffe) og få den fulde smagsoplevelse, når man laver en kop med friskmalede kaffebønner.

Clear
Varenummer (SKU): HB#1 HBKA-1-1 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

HOUSE BLEND #1 SPECIALTY KAFFEABONNEMENT

Når kun den bedste kaffe er godt nok! Bestil vores faste House Blend #1 Specialty Kaffeabonnement med hele bønner (eller formalet) og få den fulde smagsoplevelse, når man laver en kop med friskmalede kaffebønner. Vi har specialristet en virkelig lækker kaffe fra 2 af vores udvalgte mikro-plantager (også kaldet Two-Origin), som føres fast, så du kan få den samme gode kaffe igen og igen.

Kaffen er medium mørk ristet og dens karakter er blød, rund og med en afbalanceret sødme, med dejlige noter af karamel og honning.

Dette er til dig der gerne vil have den samme kaffe, hver dag og hele måneden 🙂 Eller måske blot bruge den som supplement til et vores andre abonnementer., eks 220 gr. af månedens kaffe, kombineret med 1 kg. af denne house blend.

Hvordan virker abonnementet?

  • Du får tilsendt din House Blend #1  hver den 10. i måneden så længe du ønsker at være medlem og det antal gram du har valgt da du oprettede abonnementet
  • Binder vi dig til abonnementet? Nej, du kan logge ind på siden og opsige dit abonnement med øjeblikkelig varsel, 24 timer i døgnet, vi har 0-bindingstid og det elsker vores abonnenter 🙂
  • Er der nogen gebyrer eller andre omkostninger forbundet med mit abonnement? Nej, vores abonnementer er 100% transparente, uden nogen som helst for for gebyrer eller andre omkostninger, du betaler kun for kaffen og den fragt metode du selv vælger.

Vi har i dag aftaler med mere end +250 forskellige mikro-bønder som vi køber direkte hos (Direct-Trade). Dette sikrer at vi altid kan tilbyde den bedste specialty kaffe og samtidigt kender vi dens oprindelse, samt den enkelte kaffebonde på nært hold.

Al kaffen vi sender ud er 100 % arabica, håndplukket, hånd-vasket og udelukkende fra mikro plantager som producerer 300-1500 kg om året og kun single lots (Samme mark). Alt i alt 100% kaffe, dyrket uden nogen former for sprøjtemidler og pesticider, med respekt for naturen og den enkelte kaffebonde.

Yderligere information

Vægt 0.220 kg
Vælg Gram

220 Gram, 440 Gram, 880 Gram, 1 kg, 2 kg, 4 kg

Vælg hele bønner eller formalet

Hele bønner, Formalet til Espresso, Formalet til filterkaffe, Formalet til stempelkande

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PRØVEPAKKEN – HOUSE BLEND #1 SPECIALTY KAFFEABONNEMENT”