Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

ORIGAMI – Dripper S – Lilla

kr. 329,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 78764961 Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

ORIGAMI – Dripper S – Lilla

ORIGAMI porcelænsdripper. Dripperen er en enkel og interessant måde at tilberede fremragende sort kaffe derhjemme med. S-størrelsen er perfekt til at brygge 1-2 kopper kaffe.

ORIGAMI dripperen er designet og fremstillet i Japan af højkvalitets porcelæn. Deres navn refererer til formen af drypperen, der ligner foldet origami. Den koniske form, tyve jævnt fordelte riller og det nederste hul med en diameter på 2,5 cm sikrer god vandgennemstrømning og en korrekt kaffe-udvinding. På grund af porcelænets egenskaber og produktionsforhold kan overfladen have fine ujævnheder, nåleøjer eller farveforskelle – dette er ikke en defekt og påvirker ikke brugen af fadet på nogen måde.

Det er ekstremt nemt at brygge drip-kaffe. Placer bare ORIGAMI-drypperen med en holder* på en server eller et krus, sæt et papirfilter i og hæld noget malet kaffe på. Hæld derefter noget varmt vand over det flere gange, og det er det. Metoden er enkel, men du kan eksperimentere og justere bryggeparametrene.

Kaffe tilberedt på denne måde er fuld af smag og fri for kaffegrums. Drypperen er kompatibel med kegle- og bølgefiltre i størrelsen S (1-2 kop).

ORIGAMI drypper tåler opvaskemaskine i den øverste bakke.

  • Producent: Origami

*Holderen medfølger ikke – den sælges separat.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Størrelse 11,5 × 7 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ORIGAMI – Dripper S – Lilla”