Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Loveramics Pro Tea Hvid – TeKrus med infuser og låg

DKK 199,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 4891635809047 Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Loveramics Pro Tea Hvid – TeKrus med infuser og låg

Loveramics er porcelæn skabt med lidenskab og kærlighed. Kombinationen af ​​disse følelser med hårdt arbejde gør det muligt at opnå mestring og vække enorm glæde. Det er, hvad producenterne fra Hong Kong har opnået med Pro Tea. Krusene findes i mange forskellige farver, som fanger øjet og som passer ind overalt, selv med de højeste standarder. Loveramics var den officielle sponsor af World Latte Art Championship 2015 i Göteborg og er et navn der vækker genklang i kaffe og te-kredse.

Pro Tea kruset er en kombination af smukt design og funktionalitet. Perfekt form, behageligt håndtag og levende farver gør det endnu sjovere, når du drikker din yndlings-te. Stort aftageligt filter og afrundet interiør i kruset for perfekt vandstrøm, til at udvikle en perfekt smag af infusionen fra din te. Kruset kommer pakket ind i et flot karton.

Pro Tea-serien er designet af Simon Stevens – en designer i verdensklasse og vinder af mange priser inden for keramik. Til dagligt driver Simon et designstudie i London og samarbejder med de største producenter af keramik over hele verden. Hans værker er blevet udstillet på mange prestigefyldte steder, såsom museer i bl.a. London og Frankfurt.

  • Indhold: 450 ml.
  • Producent: Loveramics
  • Materialer :Keramik / Rustfrit stål
  • Farve: Hvid

Yderligere information

Vægt 0.700 kg