Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Loveramics Pro Tea – 400 ml Tepotte og Infuser – Cream

kr. 299,00

2 på lager

Varenummer (SKU): C097-29ACR Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Loveramics Pro Tea – 400 ml Tepotte og Infuser – Cream

Loveramics er porcelæn skabt med lidenskab og kærlighed.

Pro Tea er en kombination af et smukt design og funktionalitet. Perfekt form, behageligt håndtag og levende farver som gør det endnu sjovere, når du brygger og drikker din yndlings te. Stort aftageligt rustfrit stål filter i mesh og afrundet interiør i tekanden, som giver en perfekt vandstrøm for at udvikle den perfekte smag af infusionen. Tekanden tåler en tur i opvaskemaskinen.

Fås i mange forskellige farver, der giver mulighed for at oprette sæt i kombination med Loveramics krus og kopper. Tekanden leveres i en flot indpakning.

Pro Tea-serien er designet af Simon Stevens – en designer i verdensklasse og vinder af mange priser inden for keramik. Dagligt driver Simon et designstudie i London og samarbejder med de største producenter af keramik over hele verden. Hans værker er blevet udstillet på mange prestigefyldte steder, såsom museer i London og Frankfurt.

  • Producent: Loveramics
  • Indhold 400 ml
  • Farve: Lys-Creme farvet

Yderligere information

Vægt 1 kg