Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Loveramics Nomad – To-Go Krus 250ml – Hvid

kr. 219,00

1 på lager

Varenummer (SKU): C111-01AWH Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Loveramics Nomad – To-Go Krus 250ml – Hvid

Loveramics kruset er lavet af materialer af høj kvalitet – porcelæn og silikone. Det er et perfekt krus for alle, der ikke ønsker at undvære deres kaffe, selv når de altid er ‘på farten’. Dobbeltvæggene holder drikkevarens temperatur på det optimale niveau, så du takket være det kan nyde den i længere tid.

Loveramics er porcelæn skabt med lidenskab og kærlighed. Nomad-serien er designet af Simon Stevens – en designer i verdensklasse og vinder af mange priser inden for keramiske produkter. Dagligt driver Simon et designstudie i London og samarbejder med de største producenter af keramik over hele verden.

Nomad tåler opvaskemaskine 🙂

Mål:
Bredde – 8 cm
Diameter – 8 cm
Højde – 11 cm

OBS: Husk, at Nomad ikke er vakuum isoleret eller leakproof – tanken med Loveramics Nomad serie var at skabe et økologisk alternativ til en papir kop, som du uden låg også kan bruge derhjemme til både te og kaffe og så bruge dit låg når du skal ud på en ‘To-Go’.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Størrelse 8 × 8 × 11 cm