Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Let Me Tell You About Coffee: Find, Rist, Kværn og Bryg den perfekte kop (Hardcover)

kr. 199,95

Denne bog er den ideelle følgesvend til dem, der ønsker at forstå mere om, hvordan man finder, rister, kværner og brygger kvalitetskaffe.

2 på lager

Varenummer (SKU): 1910496324 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Let Me Tell You About Coffee: Find, Rist, Kværn og Bryg den perfekte kop (Hardcover)

Gwilym Davies vandt World Barista Championships i 2009. I 2011 åbnede han Prufrock, en London café og træningscenter for baristaer, der vandt den bedste uafhængige kaffebar ved European Coffee Awards i 2012. Han er i øjeblikket repræsentant og chef dommer for WCE (World Coffee Events) og en autoriseret træner for SCAE (Specialty Coffee Association of Europe). Ben Townsend har været i kaffebranchen i 10 år. I 2009 åbnede han Espresso Room, der blev tildelt bedste kaffe i London af Time Out magazine. Han har arbejdet som træner på London School of Coffee i otte år. I 2007 samarbejdede han Storbritanniens første akkrediterede kaffekvalifikation. I 2013 var han bidragyder til SCAE Barista Diploma System, og han optræder i øjeblikket som koordinator for SCAE UK Education Chapter.

Kaffe er den mest populære drik på verdensplan, med omkring to milliarder kopper drukket hver dag. Flere og flere mennesker vender sig til god kvalitet, direct trade / fair trade kaffe og det fremgår også af antallet af uafhængige kaffebarer, der åbner op i byer og antallet af os, der ‘leger’ hjemme barista, da valget af specialty bønner og professionelle kaffebrugsprodukter vokser.

Denne bog er den ideelle følgesvend til dem, der ønsker at forstå mere om, hvordan man finder og brygger kvalitetskaffe. God kaffe og vin har meget til fælles, ikke mindst hvordan afgrødens terroir påvirker smagsprofilen af ​​den færdige kaffe fra forskellige geografiske områder, så du kan vælge dine bønner med omhu. Uanset om du nyder light og medium light, mellem eller mørke og aromatiske smagsoplevelser, skal du opdage, hvordan du skal riste og male dine egne bønner, og bruge bryggeguiderne til at forfine dine værdier indenfor kaffe.

Publisher: Pavilion Books Group Ltd.

Forfatter: Gwilym Davies

Sprog: Engelsk

Sider: 175

Udgave: #1 Hardcover

Yderligere information

Vægt 1 kg