Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Lækkert Tekrus Pro Tea med infuser fra Loveramics inkl. én pose thé

DKK 219,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Producent:

Beskrivelse

Loveramics Pro Tea – TeKrus med infuser og låg inkl. én pose te fra SUKI

Loveramics er porcelæn skabt med lidenskab og kærlighed. Kombinationen af ​​disse følelser med hårdt arbejde gør det muligt at opnå mestring og vække enorm glæde. Det er, hvad producenterne fra Hong Kong har opnået med Pro Tea. Krusene findes i mange forskellige farver, som fanger øjet og som passer ind overalt, selv med de højeste standarder. Loveramics var den officielle sponsor af World Latte Art Championship 2015 i Göteborg og er et navn der vækker genklang i kaffe og te-kredse.

Pro Tea kruset er en kombination af smukt design og funktionalitet. Perfekt form, behageligt håndtag og levende farver gør det endnu sjovere, når du drikker din yndlings-te. Stort aftageligt filter og afrundet interiør i kruset for perfekt vandstrøm, til at udvikle en perfekt smag af infusionen fra din te. Kruset kommer pakket ind i et flot karton.

Pro Tea-serien er designet af Simon Stevens – en designer i verdensklasse og vinder af mange priser inden for keramik. Til dagligt driver Simon et designstudie i London og samarbejder med de største producenter af keramik over hele verden. Hans værker er blevet udstillet på mange prestigefyldte steder, såsom museer i bl.a. London og Frankfurt.

  • Indhold: 450 ml.
  • Producent: Loveramics
  • Materialer :Keramik / Rustfrit stål
  • Farve: Vælg mellem farverne hvid, rød, River Blue, Gul, Mintgrøn og Denim blå

OM SUKI TEA

Med base i Belfast SUKI – Tea Makers sourcer de etisk  korrekt,  blander løse bladteer, urteteinfusioner og frugtblandinger fra hele verden. Deres engagement i kvalitet afspejles i ansvarlig sourcing, god smag og levering af den allerbedste Te

Sammen med kruset får du en lækker te fra SUKI.

 

 

Yderligere information

The kop farve

Hvid, Rød, River Blue, Gul, Mintgrøn, Denim blå